Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 16 - 17 iunie 2018. Vor fi probleme pentru unele zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 16 – 17 iunie 2018. Vor fi probleme pentru unele zodii

Horoscop de weekend 16 – 17 iunie 2018

. Unele zodii vor avea probleme. Iată ce îți rezervă astrele pentru zodia ta.

BERBEC

Sâmbătă
: Cineva drag ți-ar putea face astăzi un cadou neașteptat, un lucru care o să te bucure foarte mult. Primește-l cu drag și ai grijă să îi mulțumești persoanei respective pentru că se gândește mereu la tine.

Duminică: Îți faci griji că nu ai timp să termini anumite lucruri, însă ar trebui să fii mai calm. Totul se va termina cu bine dacă îți oferi răgazul necesar să vezi care lucruri sunt prioritare pentru tine și care nu.

TAUR

Sâmbătă: Îi pregătești persoanei iubite o ieșire în afara orașului și, așa cum te știu toți, nu lași nimic la voia întâmplării. Ai un simț practic extraordinar și momentul cu cei dragi va fi unul reușit.

Duminică: Ai nevoie de niște lucruri noi pentru casă și este momentul să apelezi la banii pe care îi aveai puși deoparte. Iar dacă găsești și niște oferte, cu atât mai bine.

GEMENI

Sâmbătă: Ești prins fără voie într-un scandal în care nu ești tu protagonistul, iar acest lucru te face să te simți stânjenit. Evită orice discuție în contradictoriu.

Duminică: Tot ce îți dorești astăzi este puțină liniște, însă cei din jur te vor în preajma lor, să le aduci bucurie cu umorul tău binecunoscut. Ai grijă la ce bârfești astăzi, pentru a nu îți face probleme.

RAC

Sâmbătă: Urmează o perioadă obositoare în viața ta, așa că ar trebui să faci tot ce este posibil să îți acorzi o zi doar pentru tine. Lasă pe planul al doilea orice ieșire și odihnește-te.

Duminică: Este momentul să ceri ajutorul pentru a rezolva o problemă care nu îți dă pace. Poate fi vorba despre o problemă în casă sau chiar de una … Citește continuarea pe huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top