Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop de weekend 17 – 18 noiembrie 2018. Dezamăgire pentru 2 zodii

Horoscop de weekend 17 – 18 noiembrie 2018. Un nou final de săptămână care aduce tot felul de vești pentru zodii. Doi dintre nativi se vor simți dezamăgiți.

Iată ce surprize au rezervat astrele:

BERBEC

Sâmbătă: Ieşi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă!

Duminică: Fii cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun.

TAUR

Sâmbătă: Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament, ca atare dăruieşte din prea plinul tău de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros.

Duminică: Lasă latura ta pozitivă şi tonică să iasă la iveală, nu accepta dominarea pesimismului, pentru că nu e momentul pentru a rămâne în umbră.

GEMENI

Sâmbătă: Eşti la mijloc între două tabere adverse care se războiesc cu ton agresiv, încercând, fiecare, să-şi impună autoritatea în felul propriu. Tu nu ştii ce să faci: să ţii partea vreuneia din ele sau să rămâi imparţial până când se va clarifica învingătorul.

Duminică: E vremea să îţi iei rămas bun de la o etapă pe care ai tot alimentat-o şi să te pregăteşti să alegi altă cale. Nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, mai există şi alte variante, deci fii pregătit pentru nou!

RAC

Sâmbătă: Indiferent cum e vremea de afară, tu ai o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viaţa ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reuşitelor tale viitoare!

Duminică: Dacă toată lumea cu care discuţi azi îţi dă cam acelaşi sfat, ar fi bine să ţii cont de el. Da, poate tu vrei să te opui curentului şi să faci totul de-a-ndoaselea, dar de data asta chiar e mai bine să asculţi opinia colectivă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top