Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 21 - 22 aprilie 2018

Horoscop

Horoscop de weekend 21 – 22 aprilie 2018. O zodie va fi judecată aspru de cei din jur

Horoscop de weekend 21 – 22 aprilie 2018. O zodie va fi judecată aspru de cei din jur.

Horoscop de weekend 21 – 22 aprilie 2018

Berbec:

Sâmbătă: Astăzi te simți epuizat și nu ai chef să vezi pe nimeni și nu ești în stare de nimic. O pauză totală ți-ar face foarte bine în weekend, deoarece săptămâna viitoare vei avea câteva zile de foc.

Duminică: O ieșire cu prietenii îți face foarte bine. Ai ocazia să cunoști oameni noi, să creezi posibile legături de afaceri. Niciodată nu poți ști de unde sare iepurele, cum spune o veche vorbă românească.

Taur

Sâmbătă: S-ar putea să primești o veste care nu te va bucura deloc. Mai mult decât atât, ceea ce îți va spune cineva te va îngrijora. Ia lucrurile pe rând și încearcă să le rezolvi.

Duminică: Trebuie să te adaptezi din mers la situațiile care îți apar în cale. Tot ce vrei să faci este să ieși cât mai repede din buclucul în care ai intrat cu voie sau fără voie. Dacă vei folosi cuvintele potrivite, totul va fi bine.

Gemeni

Sâmbătă: Începi ziua destul de agitat și tot ce vrei este să te odihnești. Veștile din ultimele zile nu ți-au dat pace. Ai rămas fără resurse de energie, însă zilele acestea trebuie să ai mai mare grijă de tine.

Duminică: Te bucuri de o ieșire cu familie, de o drumeție sau chiar de o ieșire în mall. Ai ocazia să întâlnești o persoană care ți se va părea extrem de intresantă și la care îți va sta gândul toată ziua.

Rac

Sâmbătă: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, căci s-ar putea să ajungi să dai explicații pentru niște lucruri pe care trebuia să le termini încă de acum câteva zile. Cere ajutorul dacă nu te descurci.

Duminică: Fă-ți timp și pentru cei din jurul tău, ca să nu creadă că îi ignori. Lasă-i să fie alături de tine și să petreceți timp de calitate. Încearcă să dai uitării lucrurile neplăcute din trecut. CITEȘTE MAI MULT PE HUFF.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top