Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 21 - 22 iulie 2018. Zodiile care își schimbă viața

Horoscop

Horoscop de weekend 21 – 22 iulie 2018. Zodiile care își schimbă viața

Horoscop de weekend 21 – 22 iulie 2018. Urmează două zile relaxante pentru majoritatea zodiilor. Cel mai important aspect este cel al comunicării. Iată horoscopul de weekend pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Sâmbătă: Astrele țin cu tine astăzi. Ai mare grijă cum pui problema atunci când explici celor din jur anumite lucruri. Totul poate să fie în favoarea ta.

Duminică: În a două parte a zilei s-ar putea să va întâlniți cu o persoană apropiată, în compania căreia reușiți să vă detașați de problemele din ultimele zile.

Taur

Sâmbătă: O persoană dragă îți face o surpriză neplăcută, iar acest lucru te va face să te simți foarte trist. Te simți trădat și pentru asta ai tendința să te retragi în carapacea ta.

Duminică: Traversezi un moment dificil în viața sentimentală. Persoana iubită îți cere să discutați și să vedeți dacă puteți salva relația.

Gemeni

Sâmbătă: Primești invitație la o petrecere iar acest lucru îți surâde. Nu refuza această propunere deoarece vei cunoaște persoane noi și îți vei face noi prieteni.

Duminică: Astăzi te relaxezi alături de prietenii dragi. Vă bate gândul să dați o fugă până la mare sau la munte, într-un loc unde să uitați de toate problemele.

Rac

Sâmbătă: Săptămâna de muncă nu a luat sfârșit pentru tine. Astăzi este posibil să ai întâlnire cu o persoană foarte importantă. Vrei să vezi ce șanse ai să dezvolți un proiect la care te gândești de ceva vreme.

Duminică: Uită de trecut și de tot ceea ce te-a făcut să suferi. Dă frâu liber imaginației, lasă-te sedus de o apariție nouă în viața și profită la maxim de momentele frumoase. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top