Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop weekend pentru 23 si 24 iulie 2016. Previziuni pentru toate zodiile pentru acest final de saptamana. Ce rezerva astrele.

Horoscop

Horoscop de weekend, 23-24 iulie 2016

Horoscop weekend, 23-24 iulie 2016. Pentru unele zodii, finalul de saptamana va fi un prilej bun de relaxare, pentru altele va aduce tensiuni. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop weekend

Berbec 

Sambata

Nu ar trebui sa te refugiezi in lumea ta pentru ca te simti putin…inadaptat. Incearca sa comunici problemele tale celor apropiati si respinge ideea de a sta singur/a.

Duminica

Azi este o zi in care poti sa te concentrezi foarte bine pe problemele apasatoare. Succesul iti surade pe toate planurile, astfel incat poti sa te bucuri de o zi frumoasa.

Taur

Sambata

Parca iti este frica sa vorbesti deschis despre problemele tale! Ai o teama imensa de a fi judecat asa preferi sa tii in tine tot ce te apasa. Cauta un prieten apropiat caruia sa ii spui ce ai pe suflet.  

Duminica

Poti sa rezolvi o problema cu banii care nu iti da pace de foarte multa vreme. Te concentrezi mult pe relatiile profesionale si pe cele personale. Totodata, ai putea sa te impaci cu cineva cu care te-ai certat.

Citeste si: Zodiile care fac ce vor cu mintea ta

Citeste si: Zodia pe care nu vrei s-o cunosti

Gemeni 

Sambata

Astazi este o zi propice pentru relaxare! Ai asteptat foarte multa vreme acest moment, iar acum ti-l permiti. Trebuie doar sa nu te gandesti la amanunte care sa te streseze inutil.

Duminica

Esti in forma si reusesti sa rezolvi tot ce ti-ai propus. Desi intampini obstacole, determinarea de care dai dovada te faci sa treci peste ele fara prea multe probleme.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top