Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 24-25 septembrie 2016

Horoscop

Horoscop de weekend 24-25 septembrie 2016

Horoscop de weekend 24-25 septembrie 2016. Previziuni astrologice pentru acest final de saptamana.

Cu totii asteptam weekendul pentru a ne relaxa si a ne ocupa de lucrurile care ne bucura. Insa, nu este valabil pentru toate zodiile, pentru ca unii nativi sunt nevoiti sa mearga la serviciu si in weekend.

Horoscop de weekend 24-25septembrie 2016

Berbec

Sambata: Intreaga zi va fi una relaxanta, in care vei reusi sa te odihnesti sa te aduni dupa o saptamana grea.

Duminica: Duminica aceasta ti-o vei petrece in familie si vei avea parte si de o vizita surpriza din partea unei rude.

Taur

Sambata: Vei primi o veste care te va bulversa, insa, in acelasi timp va fi un semnal de alarma ca trebuie sa fii mai atent cu persoanele din jurul tau.

Duminica: Desi este duminica, esti nevoit sa lucrezi pentru un proiect important. Chiar daca isi va da planurile peste cap, gandeste-te ca exista posibilitatea sa primesti un bonus din partea sefului.

Gemeni

Sambata: Vei incepe ziua cu discutii aprinse, pentru ca jumatatea ta se simte neglijata in ultimul timp si isi va face reprosuri. Cel mai bine ar fi sa-ti pastrezi calmul si sa accepti ca are dreptate. Doar tu poti indrepta situatia!

Duminica: Oboseala acumulata pe parcursul saptamanii trecute se resimte si cel mai bine ar fi sa acorzi mai multa atentie stilului tau de viata.

Rac

Sambata: O surpriza isi va face ziua minunata. Fii recunoscator pentru ca esti inconjurat de oameni de calitate, care nu merita critici din partea ta. Cel mai bine ar fi sa fii foarte atent ce vorbesti cand esti nervos!

Duminica: Prietenii vor avea o initiativa care te ajuta sa depasesti starea in care te afli. Bucura-te de timpul petrecut cu ei, pentru ca vei avea o saptamana incarcata.

Leu

Sambata: Esti suparat ca sefu te-a pus in tura si in acest weekend, insa uiti sa observi esentialul: esti omul lui de baza si are incredere atunci cand tu esti cel care se ocupa de sarcinile importante. Fii sigur ca te va rasplati!

Duminica: Dimineata o vei incepe in forta si nici nu vei avea timp sa realizezi cate ai rezolvat. Dupa-amiaza vei reusi sa te odihnesti!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top