Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 26-27 noiembrie 2016 pentru toate zodiile. Previziuni astrologice pentru zilele de sâmbătă și de duminică.

Horoscop

Horoscop de weekend 26-27 noiembrie pentru toate zodiile

Horoscop de weekend 26-27 noiembrie 2016. Previziuni pentru zilele de sambata si duminica.  Acest sfarsit de saptamana aduce vesti bune pentru unele zodii. Acestea se vor bucura in sfarsit de relaxarea bine meritata, iar linistea se va instala in viata lor.

Nu toti nativii sunt la fel de norocosi. Pentru unii, weekend-ul vine cu unele lucruri care le vor strica toata dispozitia.

Horoscop de weekend 26-27 noiembrie pentru toate zodiile

Berbec

Sambata:  Te afli intr-un mediu care te deprima. Trebuie sa incerci sa te detasezi de oamenii care te influenteaza negativ si sa nu mai pui la suflet toate rautatile.

Duminica: Te gandesti sa faci o serie de schimbari in viata ta. Analizeaza cu atentie optiunile pe care le ai inainte de a lua o decizie.

Taur

Sambata: Treci printr-un moment mai sensibil al relatiei tale, insa nu ar trebui sa intri in panica. Toate problemele se pot rezolva prin toleranta, intelegere si conversatii calme.

Duminica: Daca vrei sa iti cumperi ceva pentru aceasta iarna, nu ezita! Acum este momentul perfect sa faci unele cumparaturi. Doar ca ar fi bine sa te consulti cu partenerul de viata inainte.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top