Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 28 – 29 aprilie 2018. O zodie descoperă că un apropiat o trădează!

Horoscop

Horoscop de weekend 28 – 29 aprilie 2018. O zodie descoperă că un apropiat o trădează!

Horoscop de weekend 28 – 29 aprilie 2018. Ultimul weekend al lunii aprilie aduce o revelație foarte importantă pentru o zodie. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ sâmbăta și duminica.

Berbec:

Sâmbătă: Nu mai aștepta ajutor din alte părți și ia lucrurile pe cont propriu. Vei vedea că așa este cel mai bine și vei obține cele mai bune rezultate.

Duminică: Ai nevoie de o pauză și ce moment mai bun pentru o dulce relaxare decât această zi de duminică. Poți face o excursie scurtă, mai ales că vine vacanța de 1 mai.

Taur

Sâmbătă: Ai mai mult timp pentru tine însuţi, pentru a analiza pe îndelete ceea ce-ţi doreşti cel mai mult de la luna care începe. Gândește-te cu grijă la ce ai de făcut în perioada următoare.

Duminică: Sunt posibile unele tensiuni în relația de cuplu. Ar trebui să ai grijă la ce spui astăzi și vezi să nu îți rănești partenerul de viață cu vorbele și cu atitudinea ta.

Gemeni

Sâmbătă: Atmosfera este foarte tensionată în jurul tău, dar chiar tu eşti cel care generează dispute, pentru că îl iei pe nu în braţe şi respingi părerile altora. Poate ar fi mai bine să schimbi abordarea.

Duminică: Ai parte de o zi foarte plăcută, în care nimeni și nimic nu pare să îți strice buna dispoziție. Bucură-te de o atmosferă liniștită care te poate umple de energie pozitivă pentru o nouă săptămână.

Rac

Sâmbătă: Este o zi de succes pentru tine, ai toate şansele să te remarci, să atragi asupra ta laude şi felicitări bine meritate, pentru că participi la un eveniment care îţi provoacă o imensă plăcere.

Duminică: Încearcă să privești mai mult partea bună a lucrurilor. În ultima vreme te-a cuprins o atitudine de pesimism de care ar trebui să scapi, pentru că nu te caracterizează deloc. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top