Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop de weekend 3 – 4 martie 2018. Ce zodii au necazuri acasă!

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Primul weekend din martie aduce mulțumire pentru unii nativi și conflicte acasă pentru alții.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambătă: Inima ta zâmbește mulțumită, de parcă s-au aranjat exact așa cum ai vrut tu mai multe aspecte care ți-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Bucură-te de această zi!

Duminică: E o zi în care trebuie să stai și să îți încarci bateriile. Nu face nimic care să te soliciteze și care să te enerveze

Taur

Sambătă: Primești niște vești care sună cam sumbru, dar nu ar trebui să le pui la suflet. Situația nu e chiar așa de rea cum ți se prezintă.

Duminică: Te frământă unele probleme cu banii, însă nu trebuie să disperi. Norocul va apărea și în viața ta, trebuie doar să mai aștepți puțin.

Gemeni

Sambătă: Alungă gândurile negative din viața ta și lasă-le doar pe cele optimiste. Uită-te către viitor cu alți ochi și învață să nu vezi doar răul din jur, ci și binele.

Duminică: A venit momentul să rezolvi o problemă pe care ai tot amânat-o. Soluția nu este una care să îi mulțumească pe toți, dar te va mulțumi pe tine și asta e cel mai important.

Rac

Sambătă: Privește cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales și nu te abate de la acest curs, nici măcar când dai piept cu mari probe. Nimic nu e imposibil!

Duminică: Ai ceva pe suflet, dar nu vrei să spui nimănui despre asta. Nu e o atitudine bună. Sigur este o persoană apropiată care să fie dispusă să te asculte și să te ajute. Te vei simți mai bine dacă te vei descărca. Citește continuarea DOAR AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top