Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend pentru 3 si 4 septembrie 2016. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop

Horoscop de weekend, 3-4 septembrie 2016

Horoscop de weekend, 3-4 septembrie 2016. Ce se intampla cu zodiile in acest sfarsit de saptamana!

Weekendul vine cu vesti bune pentru unii nativi, dar nesansa nu ii ocoleste pe altii. O zodie devine foarte irascibila si are tendinta de a provoca certuri imense, in timp ce o alta are o stare de neliniste, din cauza unor dificultati financiare.

Berbec

Sambata: Ai in jurul tau cateva persoane irascibile, asa ca ar trebui sa dai dovada de multa stapanire de sine si sa fii cat mai sigur pe tine. Nu te lua la cearta cu nimeni!

Duminica: Ai o stare de nemultumire profunda si ai tendinta sa devii foarte irascibil si sa iti iesi din fire. Incearca sa nu iti versi nervii pe prieteni sau pe cei din familie.

Taur

Sambata: O veste te intristeaza azi. Este posibil sa pierzi ceva ce a insemnat enorm pentru tine la un moment dat, insa nu trebuie sa lasi garda jos. Vei reusi sa treci si peste asta.

Duminica: Ai tendinta sa exagerezi in unele privinte, iar acest lucru nu este deloc bun pentru tine. Ar trebui sa te relaxezi si sa nu mai pui totul la suflet.

Gemeni

Sambata: Incepi sa iti faci planuri de viitor si o idee indrazneata prinde contur in mintea ta. Trebuie pui in practica aceasta idee, asa ca mobilizeaza-te!

Duminica: Ar trebui sa ai mare grija in aceasta zi, pentru ca esti predispus sa faci greseli mari. Nu incerca sa cauti nod in papura apropiatilor tai!

Rac

Sambata: Iti petreci prea mult timp gandindu-te la ce nu merge bine, in loc sa te bucuri de lucrurile frumoase care se intampla acum in viata ta. Renunta la aceasta gandire negativa.

Duminica: Problemele financiare iti dau o stare de neliniste, insa nu este exclus ca o persoana apropiata sa te ajute cu un imprumut.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top