Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 30-31 ianuarie 2016

Horoscop

Horoscop de weekend 30-31 ianuarie 2016

Horoscop de weekend 30-31 ianuarie 2016. Vezi ce iti pregatesc astrele pentru acest sfarsit de saptamana!

Berbec: Vei avea parte de o inchiere incununata de succes. Vei reusi sa pui punct unei probleme care te macina de mult, fie pe plan sentimental sau profesional. Din pacate, chiar daca este un lucru bun pentru tine, pe moment iti va strica dispozitia. Vei reusi sa te relaxezi duminica, atunci cand e posibil sa mergi in vizita la rude.

Taur: Sambata vei privi mai mult spre viitor, te vei gandi la noi proiecte si vei purta discutii in acest sens. Alaturi de partenerul de viata e posibil sa luati decizii in legatura cu locuinta. Duminica e posibil sa primiti invitatii pentru a merge in vizita la rude, dar ar fi mai bine sa le evitati.

Gemeni: Stii bine ca nimic nu dureaza pentru totdeauna, asa ca vei accepta mai usor ca sambata o etapa din viata ta se incheie. Fie ca vorbim despre un proiect profesional pe care te chinui de mult sa il opresti, fie despre un aspect al vietii personale, trebuie sa accepti ca totul s-a terminat. Duminica e posibil sa pleci intr-o excursie, dar se preconizeaza si o cearta. Mare grija!

Rac: Ai avut mare incredere in cineva care ti-a promios suscces si realizari pe plan profesional, insa acesta ti-ar putea narui asteptarile. Cineva mai in varsta iti va da un sfat bun. Cel mai bine ar fi sa mergi in vizita la parinti, duminica.

Leu: Sambata vei primi o suma consistenta de bani pe care ii astepti de multa vreme. Din fericire, vor fi mult mai multi decat te asteptai si te poti baza pe aceste venturi pentru a-ti rezolva problemele. Duminica, nu te vor ocoli discutiile in contradictoriu si conflictele, in special duminica.

Fecioara : Te nimeresti intr-un razboi care nu e al tau, un conflict intre doua persoane dragi si nu stii cum sa te impaci. Accepta un sfat de la persoana iubita. De asemenea, dumica ar fi mai bine sa ii acorzi ceva mai multa atentie partenerului de viata.

Balanta: Nu ai deloc rabdare si nimic nu iese cum vrei tu. Mai bine te-ai calma si ai astepta ca lucrurile sa se mai rezolve de la sine. Din fericire, situatia astrala iti este favorabila. Duminica veti cheltui o suma mare de bani, dar va fi o investitie care sa merite.

Scorpion : Sambata, cineva te va incredinta ca vei avea succes pe plan profesional si este o persoana in care chiar poti avea incredere. Vei primi o informatie foarte valoroasa. Duminica, vei fi putin cam aerian si s-ar putea sa uiti de ceva sau de cineva important. Concentreaza-te!

Sagetator : Descoperi ca multi dintre oamenii din jurul tau nu iti vor binele si cauta sa iti provoace probleme. Cel mai bine ar fi sa faci un triaj sever in randul prietenilor tai. In schimb, te poti baza oricand pe partenerul tau de viata.

Capricorn: Chiar sub nasul tau se intampla niste lucruri cu care tu nu esti de acord. Poate fi vorba despre un coleg de serviciu care face ceva nepotrivit sau de un membru al familiei care ia o decizie gresita. Cel mai bine ar fi sa iti vezi de treaba ta. Duminica, se va ivi ceva neprevazut care te face sa pleci intr-o calatorie.

Varsator: Vei fi convins, sambata, ca ceva nu iese deloc cum vrei si toata energia ta se va concentra asupra acestui lucru. Ai grija in cine ai increstre!

Pești: Te vor preocupa foarte mult problemele financiare, motiv pentru care risti sa cazi prada unor tentatii deloc bune pentru tine. Mai bine nu-ti pierde speranta, vor veni si zile mai bune! Duminica vei fi cam visator si nimic nu iti va iesi cum iti propui. Nu mai bine te-ai relaxa?

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top