Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop de weekend 6-7 ianuarie 2018. O zodie redescoperă iubirea!

Horoscop de weekend 6-7 ianuarie 2018. Primul weekend din noul an îi pune pe unii nativi în fața unor decizii importante.

Previziunile astrelor

Berbec
Sâmbătă: Ceva îți spune să stai pe loc pentru un moment și să nu dai frâu liber energiei tale înaintea unui drum. Este foarte posibil ca acel drum să nu îți aducă ceea ce sperai.

Duminică: Treci printr-o perioadă plină de schimbări de tot felul care te solicită. Ia lucrurile încet și nu te pripi să faci unele alegeri.

Taur
Sâmbătă: Afli foarte multe lucruri pe care nu le știai prin intermediul unei conversații între patru ochi cu o persoană apropiată, Atenție, însă! Trebuie să ții secret ce auzi.

Duminică: Neînțelegerile în cuplu continuă să îți aducă multe neliniștiri și nedumeriri. Încearcă să acorzi mai multă atenție partenerului de viață în zilele următoare.

Gemeni
Sâmbătă: Fii atent la propunerile care ți se fac astăzi, pentru că ele au la bază informații extrem de utile pe care le poți folosi odată în avantajul propriu.

Duminică: Faci foarte mult planuri referitoare la călătorii lungi sau de schimbare a profesiei. Aceste planuri ar putea, însă, să fie amânate pe o perioadă nedefinită.

Rac
Sâmbătă: Ai ceva bani la dispoziție care te ajută să faci unele cheltuieli care te vor face să te simți mai bine. Încearcă, totuși, să nu arunci cu banii pe fereastră.

Duminică: Relațiile sentimentale sunt mai mult decat mulțumitoare, iar celor de colaborare nu ai ce să le reproșezi. E o zi în care trebuie să petreci mai mult timp cu prietenii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top