Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop decembrie 2014 - Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop decembrie 2014 – Berbec

Horoscop decembrie 2014 – Berbec – Cu Jupiter singurel prin zona sentimentelor, fără urâcioasa Lilith care i-a fost companioană în ultimele luni, finalmente poţi răsufla şi tu uşurat şi să te încarci de toată energia pozitivă, toată veselia şi buna dispoziţie, toată generozitatea şi pasiunea lui Jupiter, toate investite în viaţa ta sentimentală.

Mai mult decât atât, în prima decadă a lunii mai intră în ecuaţie şi Venus, tot dintr-o zodie de foc, la fel de optimistă şi dornică de iubire.

Trigonul format dintre cei doi benefici (Venus şi Jupiter) pot oferi premisele unei vieţi sentimentale vii, intense, extrem de tonice. Pentru cei singuri, momentul e perfect pentru a începe o idilă superbă, pentru cei deja cuplaţi, e un moment excelent pentru a vă exprima mai intens sentimentele şi emoţiile faţă de celălalt, discutând despre viitor pe un ton mult mai optimist şi mai înflăcărat ca înainte. Un astfel de aspect planetar se formează an de an, dar în această configuraţie de foc nu s-au mai aflat de prin ianuarie 2003, deci nu e un eveniment de ici, de colo…

Dacă aşteptai o noutate în inima ta, profită acum de acest vânt prielnic care reaprinde flacăra iubiri la modul cel mai pasionant! Şi cei căsătoriţi au parte de un eveniment de zile mari, pentru că Uranus, aflat în zodia voastră, formează o opoziţie unicat cu Nodul Nord din Balanţă. Un astfel de aspect planetar, pe această axă de destin, nu a mai avut loc practic niciodată şi intri sub influenţa lui şi în noul an, ca atare se poate vorbi de o manifestare a efectelor sale pe tot parcursul anului care vine.

Sună destul de serios momentul: pentru mulţi Berbeci e un fel de trezire la realitate, un cutremur de conştiinţă prin care sunt puşi în faţa unor schimbări majore de destin. Pentru unii, poate fi vorba de o revoluţie în viaţa personală care poate afecta viaţa de cuplu iar, pentru alţii, exact invers, ceea ce se petrece în căsnicie îi determină să facă nişte schimbări în modul lor de a fi, deci oricum ai privi lucrurile, se poate vorbi de un moment decisiv pentru ceea ce înseamnă pentru tine căsnicia, cerând de la tine mai multă hotărâre şi mai mult curaj de schimbare, pentru a trasa o altă direcţie pentru tine ca şi parte egală a unui cuplu. Posibil ca aceste decizii să vină ca urmare a opoziţiei pe care Marte şi Jupiter o formează în ultima parte a acestei luni, o opoziţie extrem de rară, ultima similară formându-se prin mai 2003.

E momentul când ceva se zguduie în inima ta şi descoperi ori că vrei altceva de la viaţă, ori că partenerul nu priveşte la fel spre viitor, ori că se poate face ceva chiar acum, cu optimism şi energie pozitivă, pentru a da un avânt nou vieţii sentimentale. Oricum noul planează peste toate deciziile tale!

Citeste mai mult pe acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top