Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop decembrie 2014 - Gemeni

Horoscop Lunar

Horoscop decembrie 2014 – Gemeni

Horoscop decembrie 2014 – GemeniRetrogradarea lui Mercur de luna trecuta ti-a revelat multe raspunsuri, adevaruri sau informatii menite sa restabileasca echilibrul si linistea in viata ta sentimentala.

Discuta serios cu jumatatea ta, ca de la egal la egal, corect si cu cartile pe fata, pentru ca ati putea lua acum unele decizii capitale, care sa va schimbe destinul in doi.

Daca descoperi ca singura solutie pentru a-ti redobandi linistea si echilibrul interior e o despartire, probabil trebuie sa faci acest pas, dar daca ati descoperit amandoi calea cea mai buna spre o convietuire pasnica si frumoasa, lupta sa mergi pe aceasta cale de acum inainte.

Intrarea Soarelui si a lui Venus in zona dedicata vietii in doi, in ultima parte a lunii, e un avantaj pentru a anima spiritele in sens pozitiv intre voi, pentru a va bucura din nou de momente frumoase si optimiste, dar e nevoie si de o investitie de energie pozitiva aici, pentru ca lucrurile sa se anime!

Finalul de luna e unul extrem de benefic pentru ca relatia dintre tine si partener sa se amelioreze simtitor, ba, pentru cei care nu au facut inca marele pas al casatoriei, ar fi un moment bun sa se grabeasca in directia aceasta si ei, deoarece trigonul dintre Venus si Uranus da curaj spre o viata noua in doi: mai buna, mai entuziasta, pe un nivel superior, asteptand mult de la viitorul vostru impreuna. O casatorie in pripa nu e deloc exclusa pentru unii Gemeni cam grabiti.

Citeste mai mult pe site-ul acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top