Connect with us

Revistateo.ro

minioni

Stiri

Horoscop funny: Cati minioni ai pe creier? Scorpionul este FENOMENAL!

Simpaticele personaje care au luat cu asalt internetul pot fi prezente si in mintea ta! Tu cati minioni ai pe creier si cum te influenteaza ei?

BERBEC

Daca esti Berbec, ai in minte 3 minioni: unul care spune ca el are mereu dreptate, unul care te indeamna sa fii calm si unul care spune: “nu, nu, nu!”. Asa se explica de ce esti atat de incapatanat dar si exagerat de relaxat, cateodata.

TAUR

Ai un singur minion care sta ascuns si iese la iveala in cele mai nepotrivite momente. Pentru ca este cam aiurit, te face sa pui intrebari nepotrivite si sa iei decizii nefavorabile.

CITESTE SI: Ce replica are fiecare ZODIE cand realizeaza ca e TOAMNA? Reactia Leului este GENIALA

CITESTE SI: Se schimba COMPATIBILITATILE! Afla cu ce zodie trebuie sa te cuplezi in 2016!

GEMENI

Ai o multime de minioni care au numai idei nastrusnice. Daca ai vazut filmul, stii ca minionii nu iau cele mai bune decizii, asa ca si tu risti, in impulsul de moment, sa iei hotarari care te vor afecta.

RAC

Tu ai doar un minion in cap si este plin de iubire. Esti foarte atasat de el, caci iti tine in frau sentimentele si nu te lasa sa devii prea emotiv.

LEU

La tine nici nu conteaza numarul minionilor, important este ca sunt foarte frumosi. Minionii tai se uita tot timpul in oglinda si se complimenteaza unul pe celalalt.

FECIOARA

Tu ai fix 10 minioni care sunt extrem de atenti la ce faci tu si cei din jur. Nu dorm niciodata si stau mereu la panda sa mai gaseasca ceva de corectat!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top