Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP INEDIT. Cele mai pline de rautate zodii

Stiri

HOROSCOP INEDIT. Cele mai pline de rautate zodii

HOROSCOP INEDIT. Cele mai pline de rautate zodii

BERBEC
Din cauza egoismului exagerat al acestora, chiar daca ai fi in pericol de moarte tot nu te-ar ajuta deoarece egocentrismul lor nu ii va face sa observe acest lucru. Niciodata nu isi vor recunoaste vina, fapt pentru care o cearta cu ei nu aduce nimic constructiv.

TAUR
Taurii sunt aplicati spre aspectele materiale ale vietii si pun mare pret pe tot ce inseamna scump si de firma. Te-ar putea jigni in orice moment daca nu iti permiti haine scumpe sau diferite accesorii.

GEMENI
Gemenii au personalitati multiple. Stiu sa o faca pe victimele atunci cand interesul poarta fesul si de asemenea sa te faca pe la spate cand ti-e lumea mai draga.

RAC
Au schimbari de atitudine cam bruste dand batai de cap celor din jur. Sunt usor instabili emotional, nereusind sa se centreze pe ceva concret incat sa le fie mai usor in urmarirea actiunii.

LEU
Leii sunt extrem de aroganti si au impresia ca le stiu pe toate. Desi sunt la fel ca si ceilalti, nativii din aceasta zodie vor afisa mereu un aer superior de dragul de a parea ceva mai bun si diferit de mase.

FECIOARA
Fecioarele sunt predispuse la a critica tot, intrucat sunt firi extrem de analitice. Ochiul ager al unei Fecioare iti poate fi de folos atunci cand vrei sa cunosti cu adevarat caracterul unei persoane.

BALANTA
Nu pot fi considerate zodii rele, dar au probleme in a lua decizii, intrucat cantaresc prea mult toate variantele. Sunt foarte bune insa la a observa rautatea celor din jur.

SCORPION
Sunt razbunatori din fire si iti pot face viata un iad. Daca ai suparat vreodata un Scorpion, asteapta-te la represalii pe care nu le vei uita nici pe lumea cealalta.

SAGETATOR
In general sinceritatea acestora poate fi considerata o rautate. Pentru ca spun mereu ce gandesc, ii pot rani pe cei din jur fara sa isi dea seama.

CAPRICORN
Sunt obsedati de control si sunt foarte buni la manipulare. Acestia vor sa controleze tot, inclusiv persoana iubita. Sunt gelosi si excesivi de stricti in anumite cazuri.

VARSATOR
Se grabesc usor sa ii judece pe cei din jur, punand etichete care nu ai de cele mai multe ori legatura cu persoana respectiva.

PESTI
Avand in vedere ca se ghideaza dupa sentimente, s-ar putea sa fie dezorientati. Se pierd usor in fata unui lucru frumos si nu mai reactioneaza rational. Gelozia le poate intuneca mintile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top