Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IULIE 2015 CAPRICORN

Horoscop Lunar

HOROSCOP IULIE 2015 CAPRICORN

Citește horoscopul lunii IULIE pentru zodia CAPRICORN!

HOROSCOP IULIE 2015 CAPRICORN. Luna iulie este plină de pasiune pentru nativii din zodia capricorn. Existp tensiuni, dar și perioade de amor fără inhibiții. Luna aceasta va fi o adevărată furtună pe plan sentimental, însă spre finalul ei apele se vor liniști. Este nevoie de mai multă comunicare și mult mai multă răbdare din partea ta. Nu îți presa partenerul să facă lucruri pe car enu ți le dorește.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERĂ PROFEȚIA ZILEI ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Vei avea o perioadă mai relaxată pe plan profesional. Ori îți iei concediu, ori reușești să te liniștești și să te concentrezi asupra lucrurilor mai importante din viața ta. Încearcă să nu îți faci prea multe planuri de viitor și să acorzi mai multă importanță prezentului. Este riscant să iei decizii pe plan financiar, așa că evită investițiile sau parteneriatele.

HOROSCOP IULIE 2015 CAPRICORN. Vei găsi remedii la problemele de sănătate pe care el ai și multe dintre simptomele pe care le-ai simțit până acum vor dispărea. Este indicat să mai faci totuși niște controale pentru a te asigura că lucrurile sunt pe drumul cel bun. Ai energie și te simți mai bine decât în lunile precedente, însă nu trebuie să abuzezi de această energie.

Cu toate că ești mult mai energic, stresul nu te părăsește nici în această lună. Este bine să fii prudent și să aduci echilibrul în viața ta.

Sursa foto:Revista TEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top