Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Leu

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Leu

Horoscop iulie 2016 Leu: Nativul Soarelui se remarca in luna iulie mai mult ca in orice luna din an, desi primele zile va prefera sa stea stingher.

Izolarea, necesara

Nevoia de a sta singur, de a reflecta asupra framantarilor tale se va accentua pana pe 10 iulie. Ai nevoie de cateva momente in care sa te autoanalizezi, in care sa faci pace cu tine insuti, sa incerci sa intelegi ce sta la baza rationamentelor tale, care sunt principalele lucruri care te fac fericit, cum trebuie sa te porti cu cei din jur pentru a primi ceea ce consideri ca meriti.

Vei fi un adevarat psiholog pentru sufletul tau si e foarte posibil ca in urma acestei introspectii de la inceput de luna sa iei decizii radicale. Pot fi dureroase in prima faza, dar sunt al naibii de sanatoase. Vei avea capacitatea sa iei taurul de coarne fara sa mai ceri avizul cuiva.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Totul despre zodia Leu

Abilitatile comunicationale vor fi la cote exceptionale in perioada 12-15 iulie. Vei face fata multor provocari ce tin de negociere, de rezolvarea cu ajutorul cuvintelor a unor probleme dificile atat la serviciu cat si in camin.

Vei invata treptat ce cuvinte trebuie sa folosesti pentru a nu ti se pune de doua ori aceeasi intrebare si mai ales cand sa le rostesti. Unii din prietenii tai vor apela des la tine in perioada mentionata mai sus ca sa iti ceara un sfat ori ca sa stie daca pot conta pe tine pentru anumite chestiuni.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top