Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Balanta

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Bani + general

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Bani + general

Simţi, de ceva vreme, că apasă o povară pe umerii tăi, că iei viaţa mult mai în serios, că îţi asumi responsabilităţi de om mare (indiferent de ce vârstă ai), şi e normal să te simţi aşa, de când, prin zodia ta, trec simultan Marte şi Nodul Nord. Marte şi-a reluat mersul direct la final de mai, deci lucrurile încep să se mai mişte în viaţa ta, să te manifeşti normal, fără atâtea capricii şi stări de conflict interior, prin care demonstrai că nici tu nu te mai înţelegi pe tine… Totuşi, şi tu eşti una din acele zodii foarte încercate de astre, pentru că, în afară de Marte şi Nodul Nord, care îţi ţin apărarea şi te susţin în felul lor, din colturi cheie ale cerului îşi trimit spre tine săgeţile ba Uranus, din zodia opusă şi te irită la maxim, ba Pluto din Capricorn cu regulile sale severe, ba Jupiter din Rac, cu emotivitatea sa crescută. Această combinaţie de planete le fac pe unele Balanţe să se comporte haotic, la extreme, deci ai grijă cum te manifeşti.

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Bani

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Bani. Munca depusă până acum dă roade şi din punct de vedere financiar. A fost cale lungă până aici, dar rezultatele sunt demne de laudă. Totuşi dacă primeşti acum nişte bani – binemeritaţi, de altfel – pentru munca prestată, nu te arunca deja în cumpărături, nici în capricii costisitoare, nici în investiţii noi, pentru că banii au nevoie să mai şi stea un pic ca să se aşeze. Mai bine te-ai gândi la cele mai mari datorii restante! Important e că banii se prefigurează bine orizont şi îţi inspiră încredere pe termen lung, poate pentru că salariul tău cunoaşte o stabilizare, ameliorare sau doar o relaxare. 

Balanta IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Balanta IUNIE 2014 – CARIERA» | Balanta IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top