Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Capricorn – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Capricorn – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Capricorn – Cariera. Atmosfera e destul de lejeră la serviciu, pui accent pe dialog şi cooperare, pe studiu şi relaţionare, şi în această atmosferă relaxantă, şi rezultatele vor apărea mai repede. Cel mai mult te irită colaboratorii care promit multe şi nu se ţin de cuvânt, deci de ei trebuie să te fereşti cel mai mult, ca să nu depinzi cumva de intervenţia lor şi să-ţi strice ţie planurile cu promisiunile lor deşarte.

Horoscop iunie 2014 – Capricorn – Cariera. Pui mâna şi pe carte luna aceasta, pentru că ai ceva nou de învăţat. Dacă a rămas vreo sarcină de serviciu mai veche nerezolvată la vremea respectivă, după ce Mercur va începe să meargă retrograd te vei ocupa de aceasta, descoperind mult mai uşor soluţii sau şi alte variante decât ai folosit iniţial.

Horoscop iunie 2014 – Capricorn – Cariera. Se resimte un aer proaspăt şi dinamic în carieră, de parcă se nasc idei noi, planuri măreţe pe care vrei neapărat să le atingi. Totuşi, dai dovadă de o ambiţie calculată, moderată, pentru că eşti conştient că un exces de zel poate naşte greşeli sau îţi poţi pierde cheful, interesul şi energia mult prea repede. Faptul că aşezi cariera în prim plan luna aceasta poate genera tensiuni acasă, deci fă un efort să păstrezi echilibrul între cele două planuri, pentru a nu neglija pe niciunul.

Capricorn IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Capricorn IUNIE 2014 – CARIERA» | Capricorn IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top