Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iunie 2016 Fecioara

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2016 Fecioara

Horoscop iunie 2016 Fecioara: Pe cerul astral al planetei care are grija de tine in luna iunie, Jupiter, se va arata din nou Crucea Cosmica Mutabila, cea care te cizeleaza, dar care te poate afecta in Casa Sanatatii.

Luna incepe promitator pentru tine. Toate probleme de care te-ai temut vor putea fi rezolvate cu sprijinul de care continui sa beneficiezi din partea lui Jupiter. Aceasta planeta te va incuraja sa spui raspicat tot ceea ce te doare, sa te impui fara niciun fel de menajament, sa rupi de la radacina raul, sa dai nume si prenume atunci cand ceva te deranjeaza, sa indici cu exactitate orice lucru marunt care te nemultumeste. Va fi o luna in care latura ta vulcanica va iesi la iveala si ii va surprinde pana si pe cei care credeau ca te cunosc perfect.

Horoscop iunie 2016 Fecioara: Aventuri sexuale cu un gust amar

Iunie aduce si cateva aventuri amoroase interesante pentru tine. Vei cunoaste mai multe persoane care te vor atrage din prima clipa in care le vei cunoaste. Cu unele dintre ele vei lega prietenii frumoase, iar cu altele totul se va rezuma la sex.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Marea ta provocare continua sa fie si in luna iunie gasirea partenerului de viata perfect. Vei constata inca o data ca perfectiunea nu exista, insa incapatanarea ta va provoca noi dezamagiri. Vor fi cateva persoane, chiar printre viitorii tai parteneri sexuali care iti vor lasa un gust amar. Noroc ca aceste iluzii care se vor prabusi vor fi trecatoare. Jupiter te va tine mereu de mana sa nu cazi in prapastie.

Situatia financiara se imbunatateste mai ales in prima parte a lunii. Vei castiga mai mult bani, dar acestia nu vor veni usor. Orice ban in plus se castiga cu truda in cazul tau. Intre 20 si 25 iunie vei primi sfaturi pretioase de la o persoana care stie sa faca bani din piatra seaca in legatura cu felul in care trebuie sa te responsabilizezi in fata tentatiei cheltuielilor.

Citeste si: HOROSCOP IUNIE 2016: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top