Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 - Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Cariera

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Cariera

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Cariera. Nici planul profesional nu e mai norocos, luna aceasta, pentru că nervii acumulaţi, care se pot manifesta în cele mai nepotrivite momente, se pot oglindi şi asupra relaţiilor tale de serviciu.

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Cariera.Se pot auzi veşti legate de neînţelegeri între colegi, de conflicte cu partenerii de afaceri sau colaboratorii mai vechi, de încheierea unor contracte cu care nu mai eşti de acord, pentru că devii, dintr-o dată, mai ambiţios, dar şi mai nervos, şi vrei o schimbare.

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Cariera.Ar fi un moment mult mai bun pentru un concediu sau pentru a-ţi lua câteva zile libere, dar în această atmosferă nu e exclus să-ţi iei de lucru şi acasă, dacă agenda ta se aglomerează peste măsură. Nu înseamnă că lipsesc veştile bune, ba vin şi acestea în program, dar posibil ca efectele lor să nu se vadă acum, ci sunt legate de perspective mult mai îndepărtate, dar care te motivează să tragi tare până ajungi la ele.

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Cariera.E mult mai indicat să te ocupi luna aceasta de planuri de viitor, de cariera ta de peste câţiva ani, de studiu, cursuri sau examene cu rol important în ceea ce vrei să devii peste câţiva ani, pentru că programul de zi cu zi pare banal şi destul de liniştit. Foloseşte acest timp cu cap, nu-l irosi pe lucruri mărunte!

BERBEC IUNIE 2014 DRAGOSTE» | BERBEC IUNIE 2014 – CARIERA» | BERBEC IUNIE 2014 – BANI + GENERAL»

INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top