Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Scorpion

Horoscop lunar Scorpion – aprilie 2014 – General

Este necesar sa renunti la obiceiurile daunatoare si sa iti orientezi mai mult atentia asupra sanatatii tale. Chiar daca stii ca ai un organism puternic, care face fata exceselor tale, nu forta limitele acestuia. Astrologii iti recomanda odihna si o vizita la medic pentru a te asigura ca situatia se afla sub control.

Horoscop lunar Scorpion – aprilie 2014 – Dragoste si cuplu

Luna aprilie 2014 este plina de romantism si momente placute petrecute alaturi de partenerul tau. Daca relatia ta se afla la inceput, fluturii din stomac iti vor da batai de cap. Dragostea pluteste in aer, iar partenerul tau va fi coplesit de sentimentele pe care i le transmiti. In cazul in care ai deja o relatie stabila, aceasta poate cunoaste noi orizonturi si senzatia lucrurile se aseaza si mai mult este la un nivel ridicat.

Horoscop lunar Scorpion – aprilie 2014 – Cariera si bani
Singura ta grija in aceasta luna este sa fii atent la persoanele cu care lucrezi, pentru ca le va fi greu accepte ascensiunea ta profesioala si exista riscul ca acestea sa incerce sa te opreasca. Ideile tale ingenioase, energia de care dispui te face sa treci de orice obstacol, orice va fi pentru tine o provocare pe care o castigi cu puncte maxime.

Tot ce trebuie sa faci este sa nu iti lasi spatele descoperit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top