Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar august 2018 Fecioară

Horoscop Lunar

Horoscop lunar august 2018 Fecioară

Horoscop lunar august 2018 Fecioară. Ultima lună de vară începe cu multe probleme pentru nativii zodiei Fecioară. Lucrurile nu merg așa cum trebuie la locul de muncă, iar acest lucru îi frustrează pe nativii acestei zodii.

Din cauza problemelor de la serviciu, pot apărea conflicte cu șefii și cu colegii, iar acest lucru este complet de evitat în această perioadă. Abia după data de 23 august lucrurile încep să se așeze pentru ei și acest lucru le aduce liniștea după care tânjesc.

Până atunci, trebuie să învețe să aibă răbdare și să se gândească de mai multe ori înainte de a aduce reproșuri cuiva sau, și mai rău, de a ridica tonul. Cei care vor fi tratați astfel vor reacționa imediat, iar acest lucru nu le va conveni deloc nativilor zodiei Fecioară.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Proiectele vor începe la finalul lunii să dea rezultate și acest lucru va putea să aducă și niște bani suplimentari pentru locuință.

Problemele nu de dau pace nativilor zodiei Fecioară nici în plan personal. Conflictele de la muncă se vor muta acasă, unde Fecioarele se vor simți puse la zid de către partenerul de viață.

Pe 13 august, Marte retrogradează în casa iubirii și Fecioarele primesc o lecție importantă. Nu toate lucrurile se întâmplă atunci când vor ele și trebuie să învețe să fie ceva mai flexibile. Li se recomandă să fie mai diplomate în relația cu partenerul de viață și să evite orice conflict.

Mare atenție pentru nativii zodiei Fecioară care pleacă în vacanță

Ipohondri din fire, nativii zodiei Fecioară își vor petrece o bună parte din lună la controale, acolo unde vor căuta răspunsuri la problemele lor. Unii nativi vor avea surprize începând de pe 11 august, când va avea loc eclipsa parțială de Soare.

Cei care vor pleca în vacanță în luna august trebuie să aibă mai multă grijă la actele și lucrurile personale. Pot fi extrem de împrăștiați în acele zile și pot rămâne fără lucruri valoroase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top