Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar august 2018 pentru fiecare zodie

Horoscop Lunar

Horoscop lunar august 2018 pentru fiecare zodie

Horoscop lunar august 2018 pentru fiecare zodie. Va fi o lună plină de încercări pentru unele zodii. Pe de altă parte, unele semne zodiacale vor avea parte numai de lucruri frumoase. Pentru unii nativi, luna august va fi una de poveste.

Horoscop lunar august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BERBEC. Luna Nouă din 11 august care se formează în zodia Leu și Luna Plină din 26 august care se formează în zodia Pești vin cu vești neplăcute pentru nativii zodiei Berbec. Au senzația că nimic nu le iese bine în ultima lună și trebuie să ia măsuri urgent. În luna august, planeta Marte retrogradează, iar acest lucru duce la o adevărată provocare pentru nativii zodiei Berbec, care trebuie să vadă cum să își repare greșelile din trecut. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Nativii zodiei Taur încep luna cu dreptul. A venit momentul pentru ei să schimbe tot ce nu merge în viața lor și să facă pași mari pentru a fi fericiți. Taurii care nu au un cuplu se axează pe viața profesională și dau tot ce au mai bun pentru a reuși la serviciu. Vor încerca întreaga lună să se implice în proiecte noi, vor sta peste program și le vor atrage atenția șefilor. Este o perioadă extrem de bună și pentru cei care își doresc un loc de muncă noi. În luna august, curg ofertele, așa că nativii zodiei au ocazia de a alege ceea ce le place. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Nativii zodiei Gemeni încep luna august cu dreptul, deoarece, cel puțin un lucru din viața lor merge ca pe roate. Este vorba despre viața sentimentală. După o perioadă în care nu și-au găsit liniștea, nativii zodiei Gemeni încep să găsească răspunsurile la întrebările pe care și le pun de o vreme. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Luna august îi prinde pe nativii zodiei Rac făcând planuri de viitor, renunțând la lucrurile care nu le mai produc bucurie și la mai multă grijă pentru propria persoană. Nativii zodiei își doresc în ultima lună de vară să realizeze extrem de multe lucruri, așa că ies puțin din zona lor de confort. Învață în această perioadă să țină mai mult cont de sfaturile care li se dau și să facă lucruri pe care nu obișnuiesc să le facă în mod normal. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Pentru nativii zodiei Leu, luna debutează cu probleme în viața sentimentală. Vor exista mai multe discuții cu partenerul de viață, iar eclipsa parțială de Soare de pe 11 august le-ar putea aduce niște răsturnări de situație și surprize absolut neaștepate în cuplu. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Ultima lună de vară începe cu multe probleme pentru nativii zodiei Fecioară. Lucrurile nu merg așa cum trebuie la locul de muncă, iar acest lucru îi frustrează pe nativii acestei zodii. Din cauza problemelor de la serviciu, pot apărea conflicte cu șefii și cu colegii, iar acest lucru este complet de evitat în această perioadă. Abia după data de 23 august lucrurile încep să se așeze pentru ei și acest lucru le aduce liniștea după care tânjesc. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ. Luna august este una benefică pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Se vor petrece mai multe evenimente semnificative în viețile acestor nativi. Află ce îți reverză astrele în ultima lună a verii. Balanțele vor avea parte de o lună cu multe surpize. Din punct de vedere sentimental, vor întâmpina mici dificultăți. Este posibil ca nativii să fie puși în situaia de a lua o decizie importantă. Și nu știu cum să facă pentru ca totul să fie bine și pentru ei și pentru partenerii de cuplu. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Luna aceasta va fi una pe care Scorpionii nu o vor uita niciodată. Iată ce îți rezervă astrele în această perioadă. Scorpionii trebuie să fie atenți la anumite detalii astfel încât să fie toul bine pentru ei. Iată ce spun astrele. În luna august, Scorpionii trebuie să se concentreze mai mult asupra relației de cuplu. Au neglijat-o în ultima vreme, iar acest lucru începe să se vadă. Apar consecințele. Acum, știind că dacă nu iau măsuri riscă să strice acea relație, sunt nevoiți să fie atenți la ceea ce vor face în continuare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. Luna august va fi una de poveste pentru Săgetători. Acești nativi vor avea parte de toate lucrurile la care visau, însă nu credeau că este posibil ca acestea să devină realitate. Iată ce le rezervă astrele acestor nativi. În ceea ce privește viața amoroasă, totul merge neașteptat de bine pentru Săgetători. Acești nativi vor fi în al nouălea cer pe toată peroada lunii august. Și asta deoarece vor petrece cea mai frumoasă perioadă alături de persoana iubită. Va fi luna în care Săgetătorul va realiza că nu poate trăi fără partenerul de cuplu. Drept urmare, acești nativi vor decide să facă pasul cel mare în relație. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Capricornii vor avea un sfârșit de vară mai frummos ca în povești. Parcă totul se va așeza în viața lor. Pe toate planurile le va merge bine. Așadar, iată ce spun astrologii despre ceea ce se va întâmpla în viața acestor nativi în luna august. Pe plan sentimental, totul va merge bine pentru Capricorni. Se vor simți iubiți și apreciați de partenerul de cuplu. De asemenea, oferă aceeași dragoste și aceeași apreciere. În privința celor care încă nu au un partener de cuplu, astrologii au vești bune. În luna august, Capricornii vor întâlni acea persoană specială alături de care ar putea rămâne întreaga viață. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Pentru cei născuți sub acest semn zodiacal, astrologii nu au vești tocmai bune. Deși din anumite puncte de vedere le va merge bine în ultima lună a verii, alte aspecte le vor da ceva bătăi de cap. Iată ce îți rezervă astrele dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal. În prima jumătate a lunii, Vărsătorii vor avea inima frântă. Partenerii de cuplu îi pot răni, ceea ce nu este deloc un lucru fericit. Însă, în timp, vor realiza că nimeni nu este perfect. Comunicând cu persoana aceea specială din viața lor, Vărsătorii își pot rezolva problemele. Însă va fi nevoie de timp, răbdare și comunicare din partea ambilor parteneri de cuplu. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. Va fi o lună destul de bună pentru Pești. Cu câteva excepții, desigur. Află ce îți rezervă astrele în această lună dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal. Peștii trebuie să accepte că uneori mai greșesc și ei. Nu există om care să nu comită o greșeală la un moment dat. Dacă susțin sus și tare că ei nu fac nicio greșeală în relația de cuplu, atunci lucrul acesta va duce fără doar și poate la conflicte între ei și partenrii de viață. Trebuie să își vadă, să și accepte și să își repare greșelile. Atfel nu au cum să treacă peste ele. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top