Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Rac

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Rac

Eşti în continuare însoţit de Jupiter, mai sunt câteva luni cu el de partea ta, dar ceea ce este totuşi avantajul lunii e faptul că Luna Neagră, mica piază rea care te-a urmărit în ultimele luni, iese din Rac şi te lasă în pace pentru mulţi ani de acum înainte. E clar că nu te-ai simţit deloc bine pe perioada tranzitului său prin zodia ta, nu te-ai putut bucura din plin de auspiciile bune pe care Jupiter ar fi trebuit să ţi le ofere şi pe care le aşteptai atâta, pentru că, avându-i pe amândoi în ograda ta în acelaşi timp, e ca şi cum aveai şi bine şi rău la pachet simultan.

Pe 5 martie, Luna Neagră te părăseşte, în sfârşit, deci răsuflă uşurat şi profită din plin de faptul că Jupiter a rămas singur acolo, numai bun pentru a-ţi oferi noroc, ocazii bune, oportunităţi benefice, de fapt ceea ce ar fi trebuit să găseşti la tot pasul din iunie 2014 încoace, permanent, dar Luna Neagră nu te-a lăsat să descoperi.

Din păcate acestea nu vin nici luna aceasta. Având în vedere că Jupiter, din zodia ta este ţintuit de Pluto din zodia diametral opusă şi de Uranus din Berbec, ca atare nu se prea poate vorbi încă de acel noroc pe care îl aşteptai, ci poate fi în continuare o perioadă agitată şi dificilă. Noroc de Saturn din Scorpion, dintr-o altă zodie de apă ca şi tine, care îţi este un bun aliat, te susţine, îţi dă forţă să faci faţă la provocările care îţi dau târcoale luna aceasta.

Deşi luna nu e deloc simplă pentru tine, totuşi nu te laşi copleşit de piedici şi încercări, ci dimpotrivă, găseşti în tine atâta forţă şi ambiţie, încât te miri şi tu că tot ce atingi se transformă totuşi în succes! Chiar dacă vor fi momente când mai răbufneşti şi tu şi îţi pierzi cumpătul, mai ales dacă alţii mai puternici sau mai agresivi decât tine te vor ataca sau provoca, vei reuşi să le faci pe toate cu calm şi cu înţelepciune încât să nu dai nimic peste cap. Pune-ţi răbdarea la treabă, concentrează-te la ce ai de făcut, fără să aştepţi de la alţii, pentru că numai aşa, păstrându-ţi cumpătul şi văzându-ţi de treaba ta, vei depăşi cu brio starea de tensiune care se resimte peste tot, toată luna. Cât timp tu îţi impui să ai succes, cât timp nu te laşi copleşit de nervii sau piedicile altora, reuşita e la un pas de tine: pune mâna pe ea prin efort, muncă şi proprie voinţă!

Horoscop lunar martie 2014 – Rac furnizat de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top