Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Fecioară

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Fecioară. Fecioară nu mai simte nevoia de a critica înainte de a avea dovada că știe ce spune atunci când deschide gura. Pe 2 și 3 aprilie sunt gata de orice – călătorii, experiențe noi, prietenii noi.

Horosscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu cât va da dovadă că este mai organizată în proiectele sociale în care lucrează, cu atât va fi mai apreciată pe 9, 10 și 11 aprilie. La urma urmei, Fecioara este o ființă socială prin excelență. Deși nu pare, alături de nativii Vărsător sunt cei mai iubiți povestitori la petreceri.

Știri foarte bune îi găsesc cu sufletul deschis pe 14 și 15 aprilie, nu trebuie decât să se bucure. Se pare că după 20 aprilie vor trăi o serie de experiențe din care au de învățat ceva. Ce? Ei vor realiza, nu trebuie decât să fie atenți la ce se ascunde în spatele lucrurilor, fapt pe care îl vor conștientiza undeva pe 24, 25 și 26 aprilie.

De ce fac aceleași lucruri, de ce recurg la aceleași tipicuri de o viață întreagă? Pentru că aceasta este filosofia lor de viață, iar pe 30 și 31 aprilie, optează pentru latura filosofică a vieții.

Relațional. Sunt zile când sunt convinși că cineva acolo sus îi iubește și de ce povestea lor de dragoste se desfășoară într-un anumit ritm, dar și care este cel mai bun plan ca povestea să meargă mai departe fără probleme.

Se pare însă că pe 1 aprilie nimic nu mai este așa. Îi sfătuiesc să se gândească și să analizeze lucrurile înainte de a da orice ultimatum sau de a spune ceva care apoi vor regreta și nici să nu ceară termen limită.

Nu trebuie decât să aștepte și toate se vor clarifica în următoarele zile. Super-romantici pe 2 aprilie, vor fi gata de orice pe 3 aprilie. Au o grămadă de atuuri. Nu își vor uita prietenii pe care îi vor înconjura cu atenție și afecțiune. Și totul va culmina cu o petrecere într-una din zilele de 9, 10 sau 11 aprilie.

Au ceva foarte romantic în gestul de a împărtăși cu ceilalți sentimentul trăiniciei prin dragoste pe 14 și pe 15 aprilie. Se pare că pot învăța mereu ceva nou până după 25 aprilie, indiferent dacă sunt singuri și în căutarea iubirii, fie că sunt în cuplu sau la senectute.

Profesional. Totul este să nu simplifice obligațiile de serviciu pentru că doar așa cred ei că e bine, indiferent dacă vorbim despre colegul de birou sau despre reacțiile exagerate în fața șefului, cu cereri nerezonabile.

Lucrurile sunt mult mai complexe, așacă îi sfătuiesc să se gândească bine înainte de a acționa.

Nu spun că nu există nici un motiv ca să acțoneze așa, dar vreau ca ei să știe exact ce fac. Dacă se dă concurs pentru vreun post, sunt poate nativii cei mai pregătiți, cu condiția să nu subestimeze importanța muncii în echipă.

Așa că pe 14 sau 15 aprilie se pot aștepta la promovare. Vor să încerce ceva nou după 20 aprilie și pe 24, 25 sau 26 aprilie dorințele lor pot fi încununate cu succes. Ies din orice problemă către sfârșitul lunii. Posibile cursuri de specializare sau un al doilea masterat.

Financiar. Obțin banii promiși. Fecioarele care se ocupă de investiții sau activități de brokeraj vor trebui să se orienteze spre domeniul imobiliar, agricultură și telecomunicații.

Pentru cei angajați numeroase oportunități de creștere a veniturilor fie prin creșterea salariului, fie prin adăugarea unor sporuri, fie prin venituri dintr-o altă sursă, extra-profesională.

Ca sănătate nu cred că se pune problema dacă ne gândim că Fecioara este foarte atentă la ceea ce mănâncă și la viața pe care o duce, totuși vor trebui să fie atenți la tulburările glandulare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top