Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Săgetător

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Săgetător . Nimic nu este ceea ce pare a fi deși poate au pierdut cheia, nu-și găsesc ochelarii sau dacă au uitat vreo sumă de bani în puloverul pe care l-au băgat în mașina de spălat! Cel puțin în primele două zile ale lui aprilie totul va fi cu susul în jos.

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Săgetător

Trebuie să ia lucrurile cum sunt și să meargă mai departe. Nu ar strica și puțină improvizație! Și să nu uite că soluțiile de ultim moment pot fi uneori mai bune decât cele super-gândite.

Poate nu au antrenament în a se calma, dar îl vor deprinde cu siguranță până pe 8 aprilie, apoi, avenutura va fi la mare căutare până pe 18 – 19 aprilie și de la care nativii Săgetător nu se vor da în lături.

Horosscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În preajma zilei de 17 aprilie să fie atenți că cineva va avea grijă să le șifoneze imaginea. După 20 aprilie încrederea în sine funcționează ceas astfel că vor face orice ca să găsească un teren comun de discuție cu cineva mai în vîrstă cărora vor să le intre în grații.

Relațional este posibil ca de 1 aprilie să-și piardă capul și inima în fața unei persoane interesante și speciale și vor uita de tot și de toate și degeaba vor încerca să se împotrivească, pentru că nu vor face față.

Iar atunci singurul lucru care le rămâne de făcut este să se decidă să se căsătorească, cei care sunt singuri, pentru cei care sunt căsătoriți este o problemă deoarece povestea ia o altă turnură, nu de alta, dar probabilitatea unui divorț este foarte mare și în codițiile acestea vor trebui să aibă suflu ca să ducă lupta cu fostul sau cu fosta.

Cuplurile care nu se confruntă cu asemenea probleme încep să caute deja destinații pentru petrecerea concediului de odihnă, aleargă pentru rezervări de bilete; alte cupluri decid să se mute dintr-o zonă aglomerată într-una mai liniștită, nu neapărat rezidențială, ci mai liniștită. Iar oferta de a face această schimbare se poate ivi între 19 și 25 aprilie.

Profesional dacă au mizat pe o carte mare, au toate șansele să le iasă, încă de la început de lună. Chiar dacă ideea prinde contur în prima zi a lunii, proiectul nu se va concretiza într-o strategie propriu zisă decât undeva după 19 aprilie.

În toată această perioadă este bine ca ei să adune informații de peste tot, legat de ceea ce vor să facă, să le analizeze,să le supună unor indici de fiabilitate și unor tehnici de evaluare. Să creeze o bază de date care să le permită nu să se facă neapărat remarcați, ci să aducă îmbunătățiri în munca lor și a celorlalți, în general.

Apoi, după 12 aprilie să pună toate aceste date într-un draft, într-un proiect de prezentare, pentru că după 19 aprilie au șanse foarte mari ca proiectul lor să fie aprobat, cu amendamente cu care își vor bate capul apoi pentru o serie de neconcordanțe între informațiile culese personal și cele venite pe cale oficială.

Să nu intre în panică, să ia partea bună a lucrurilor că va fi bine. Nimic nu se pierde, ci totul se recâștigă pe alte căi. Să asculte sfatul pe care îl vor primi pe 25 sau 26 aprilie.

Financiar, cei care vor să lucreze pe cont propriu, să fie atenți deoarece un parteneriat de afaceri bate la ușă.

Singurul dezavantaj este că multe dintre oportunități intră în conflict cu propriile idealurile spirituale, deoarece încalcă unele principii personale legate de corectitudinea politică sau de responsabilitate socială.

Pentru cei care lucrează, ritmul de la locul de muncă crește, dar aduce și o mulțime de oportunități. Cei care caută un loc de muncă să uite că acesta nu aduce numai bani, dar este și cel mai bun mod de a promova în carieră.

Ca sănătate plimbările lungi și câteva exerciții de respirație în aer liber nu le vor face rău. Dacă vor să ardă mai multe calorii sau să scape de stres să adopte odihna activă, adică câteva ore la o sală de sport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top