Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Taur

Vor simți nevoia să dea telefoane. Își vor apela prietenii, rudele, vor sporovăi vrute și nevrute încât unii colegi de muncă, de exemplu, vor fi surprinși de locvacitatea lor. Cei cu care vorbesc îi vor înveseli, cel puțin în prima săptămână a lui aprilie.

În aprilie, starea lor de spirit va fi mult mai bună, sunt o baterie încărcată energetic și să nu surprindă pe nimeni dacă vor fi și romantici, cel puțin pe 4, 5 și 6 aprilie.

Horosscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Aș vrea să fie atenți la toate oportunitățile pe care le vor întâlni, nu contează dacă sunt mari sau mici, oportunități să fie, în drumul lor în aceste zile. Apoi trebuie să fie siguri că au și timpul ca să respecte responsabilitățile pe care și le-au asumat.

Comunicarea este importantă, dar să nu supraliciteze pe 10 și 11 aprilie. Dacă vorbesc, să o facă la obiect, altfel enervează sau plictisesc. O să fie și ei surprinși cât de bine vor fi înțeleși.

Când vine vorba de a obține anumite favoruri, nu există un moment mai bun ca prezentul, așa că pe 16 și 17 aprilie cereți și veți primi.

Începeți primăvara bine înfipți pe picioare. În timpul liber vă puteți înscrie la cursuri de dans, de înot, dar cum nu vă place mișcarea sugerez un curs de gastronomie.

Cea mai bună metodă de relaxare este să stârnești papilele gustative, pe 27 aprilie de exemplu. Să nu le fie teamă că vor greși, dimpotrivă vor fi aplaudați la scenă deschisă pe 30 și 31 martie.

Relațional. Că unii sunt îndrăgostiți știu, dar mulți Tauri tineri vor cădea în mreaja lui Venus și vor începe luna aprilie într-un ciripit de păsărele, entuziaști, romantici, neatenți, aerieni și de aici micile dispute cu familia, în care vor intra pe 4 și pe 5 aprilie. Să se concentreze și să gândească pozitiv.

Dacă nu reușesc să se descurce singuri, să sune un prieten. Acesta le va spune că e bine că s-au îndrăgostit, că este minunat să iubești, dar nu știu ce sfat să le dea. Cel mai bine este să ia lucrurile așa cum sunt.

Până la urmă tot telefonul îi va scoate din bucluc și vor simți că trăiesc o nouă primăvară. Comunicarea este cheia pentru inima lor pe 10 și 11 aprilie.

Probabil vă veți mira, dar eu spun nu vă grăbiți! Mai ales că pe 16 și 17 vor trăi acut sentimentul că au probleme cardiace. Pare o prostie, dar metaforic vorbind, nu și pentru inima lor dacă vor avea o mică dispută cu persoana pe care o idolatrizează.

Fac pusee de tensiune? În dragoste toate trec, nu vă enervați, evitați acest stres pe 22 aprilie, prietenii oricum vă iubesc și vă vor demonstra asta undeva pe 27 – 28 aprilie. Încetiniți ritmul, cu calm și vă veți da seama că viața merită trăită! Oricum, aprilie va fi o lună extraordinară din acest punct de vedere.

Profesional. Dacă simt că nu dau randament, să nu intre în panică, este o perioadă de recuperare a forțelor mai de grabă, deci să nu vă surprindă că veți întâlni Tauri somnolenți, la birou, în ateliere unde până la urmă își vor lua o zi, două liber ca să se odihnească.

Retrezirea primăverii pentru energia lor, și așa ușor epuizabilă, înseamnă trezirea ursului din hibernare. Abia din a doua săptămână se vor simți energici și creativi, stare care va spori până pe 10, 12 aprilie, ca pe 16 și 17 să aibă parte de schimbarea pe care o doresc- alt loc de muncă, alt birou, altă companie.

Financiar sunt sursa și creatorii veniturilor personale, vor simți cum banii se adună în pușculiță, ceea ce le va spori speranța că pot și mai mult. Să investească în ei, nu în altceva.

Ca sănătate le sugerez multă odihnă, mai ales în prima jumătate a lunii, care să alterneze cu plimbările lungi și cu o alimentație echilibrată. Atenție, doamnelor, la tiroidă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top