Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - BALANȚĂ. Previziuni detaliate pentru nativii în Balanță în luna februarie. Ce au pregătit astrele.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – BALANȚĂ

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – BALANȚĂ. Până pe 25 decembrie, Venus va fi în Casa a 3-a a comunicării, a drumurilor scurte, a comunităţii, a relaţiilor cu rudele apropiate, până pe 25 decembrie. Asta sugerează o cale magică spre inima celor dragi prin intermediul cuvintelor cuvintei.

Venus aici aduce armonie şi frumuseţe şi se asigură că şi comunicarea este exact aşa – calmă, iubitoare și adevărată.

Venus poate face Balanțele mai creative în acestă lună. Nativii se pot simți atrași de învățarea unei limbi străine noi – italiană, franceză sau spaniolă. Dacă le place să scrie, Venus îi va inspira şi fiecare cuvânt va fi mai sugestiv decât până acum.

La locul de muncă, vor fi calmi. Vor fi cooptaţi în discuții aprinse sau vor fi rugaţi să arbitreze varii probleme. S-ar putea să li se ceară să negocieze conflicte, pentru că oamenii îi văd ca pe nişte pacificatori.

Cu Venus în Casa a 3-a, viața amoroasă a Balanțelor va fi excelentă! Dacă au o relație, vor simţi nevoia să îşi cunoască partenerul mai profund, mai intim. Acest lucru poate duce la discuții despre viziuni asupra lumii sau despre chestiuni mai personale.

Dacă sunt singuri, vor putea înveseli orice potențial partener cu farmecul lor. Și asta pentru că vor ști exact ce, cum şi când să spună.

Luna plină din Gemeni de pe 3 decembrie îi va ajuta să abordeze strict problemele pe care trebuie să le rezolve. Totuși, ar putea stârni valuri tocmai în timp ce își doresc să-i mulțumească pe toţi și să ia o decizie corectă.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – BALANȚĂ

Este important să vorbească, chiar dacă sunt un dezacord cu cineva. Lucrurile se vor linişti curând, deoarece Universul doreşte să aibă încredere în judecata lor și să le onoreze sentimentele.

Din moment ce Mercur va fi retrograd în Săgetător, în Casa somunicării cu restul lumii, Balanțele vor trebui să îşi elibereze mintea de toate gândurile zbuciumate. Această retrogradare ar putea să îi facă pe nativi să se simtă copleșiţi, nervoşi, cu mintea străbătură de gânduri agresive sau cu opinii contradictorii.

Dar decembrie este o lună excelentă pentru meditația transcendentală, yoga și ieşiri în natură. Chiar și treburile sau sarcinile repetitive pot fi o formă de meditație, astfel încât să se poată relaxa!

Pe 9 decembrie, Marte le va intra în Casa a 2-a. În Casa banilor proveniţi din muncă proprie şi a stimei de sine. Balanțele avea o experiență deosebit de practică și ambițioasă la birou, munca eficientă va echivala cu valoarea veniturilor stabile.

Capacitățile lor fizice vor fi importante și îi vor ajuta mai târziu la birou pentru a face faţă orelor suplimentare sau pentru a se angaja voluntar să preia mai mult decât de obicei.
Vor lucra la propriile proiecte și realizările colective vor fi mai bune faţă de celelalte luni. Realizează pe propria piele că banii pot corupe, dar și că pot fi de ajutor pentru a face mari schimbări în viața altora.

Atenţie la impulsivitate, deoarece natura agresivă a lui Marte îi poate pune la încercare și pe cei mai buni dintre ei.

În ansamblu, se estimează că finanțele lor sunt în flux constant aşa că, să se bucure de perioada aceasta în care libertatea financiară este la cote maxime!

Jupiter rămâne şi el în Casa a 2-a a banilor munciţi. Este o poziţie foarte norocoasă! Planetă a norocului și a expansiunii, le va influența pozitiv veniturile nu numai din această lună, ci și în anul viitor.

Aspectele vieții lor profesionale se pot schimba în spatele scenei, deoarece Jupiter stabilește posibilități de creştere financiară pentru ei.

Pot face o schimbare în carieră sau pot obține o promovare pe parcursul anului care vine. Altfel, banii pot veni din relațiile personale, cum ar fi încheierea unui parteneriat cu cineva care este bine pregătit sau care primește o moștenire din partea membrilor familiei. Oricum, este sigur că nu se vor plânge de bani.

Pe 18 decembrie, Saturn va intra în Casa a 4-a. E casa familiei şi a responsabilităţilor de familie. Saturn e cel care stăpâneşte Casa a 10-a, a profesiei şi a imaginii sociale. Iar din 18 decembrie, Saturn va sta în această casă 2 ani şi jumătate.

E o poziţie ce le va oferi structura, rutina și disciplina vieţii de zi cu zi. Vor apărea amintiri din copilărie, cu care vor trebui să se descurce. Le vor înțelege, dar această poziţie îi va ajuta să crească! Poate fi un aspect extrem de provocator, dar foarte important. Este o lună excelentă pentru sfârșitul anului!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top