Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – CAPRICORN

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – CAPRICORN. Pentru cei născuți sub semnul Capricornului, ianuarie va fi o lună extrem de echilibrată, chiar mult mai calmă decât s-ar aștepta.

Pe de altă parte, faptul că Saturn, stăpânul lor, este într-o poziţie avantajoasă, în domiciliu, cu siguranță nu înseamnă că totul va funcționa pentru ei fără un efort minim.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vor trebui să lucreze, dar nu atât de minuţios, și vor avea cu siguranță rezultatele dorite. În acest moment, astrele îi sfătuiesc să stea cât mai mult cu familia și să fie atenţi la problemele acesteia.

Va fi o perioadă ideală pentru îmbunătățirea solitudinii și sufletului. În acest sens, cu siguranță, este mai bine să se refugieze într-o pădurice din apropiere, sau cel puțin în parc, ca să gândească în linşte.

În relații, multe lucruri s-ar putea schimba, dar numai dacă ei doresc asta. Și totuși, chiar dacă unii îi pot influența, toate acestea sunt probleme secundare.

În stadiul actual, vor fi în măsură să se ocupe de mult mai multe probleme și aceasta va fi o perioadă ideală pentru oameni experimentați și creativi cum sunt ei.

În același timp, profesional, deși vor juca propria versiune, va fi un capitol capabil să îi surprindă în prima lună a acestui an. Dar în această privință nu vor trebui să reușească, va fi suficient să înțeleagă dorințele celor din jur.

Dacă vor trăi mai bine în domeniul veniturilor, trebuie subliniat că, în această privință, ianuarie nu va fi cea mai strălucită perioadă pentru ei, adică nu trebuie să îşi asume riscuri inutile, nici să-şi facă propria afacere, nici măcar să nu povestească ce doresc în viitor.

În momentul de față, ar fi mai logic să îmbrăţişeze idei libere şi să încheie proiectele actuale. Pentru cei care au propria afacere se aplică două reguli. În primul rând, să nu încredințeze nimănui nimic, ci să facă ei.

Chiar dacă vorbim despre o întâlnire nesemnificativă care nu oferă perspective promițătoare, să se ducă pentru că nu o să le pară rău. Nu contează în cine au încredere sau cât de multă încredere au în ei înşişi, acum însă, trebuie să mergă cu încredere înainte. În al doilea rând, să nu rişte, să nu se implice în niciun fel de riscuri.

Capricornii care sunt angajaţi trebuie să îşi stabilească ordinea priorităţilor. Strict vorbind, aceasta nu poate fi o tranziție de la un loc de muncă la altul, ci doar o creștere semnificativă a veniturilor.

Fiecare situație este unică, dar, în orice caz, atenția la detalii va garanta reușita. Și încă o dată, să nu se bazeze pe alții, nici măcar pe cei mai loiali colegi. Chiar dacă este mai greu pentru ei, rezultatul nu numai că va impresiona, ci îi va ajuta și în viitor.

Relaţional să se concentreze, în mod egal, asupra argumentelor rațiunii și a capriciilor inimii. Din acest punct de vedere, ianuarie nu va fi contradictorie pentru Capricorn, ci va aduce circumstanțe diferite care vor necesita metode diferite.

După cum am spus mai sus, familia trebuie să devină o parte din viața lor. Să nu se îngrijoreze dacă au câteva zile conflictuale. Totul va reveni la normal, lucru important este ca ei să stea pe margine.

Pentru unii Capricornii, situația se va dezvolta în același mod și nu vor avea timp să caute ceva semnificativ. Ceva s-ar putea întâmpla normal, dar nu ar trebui să se bazeze pe asta.

Ar face mai bine să se dedice timpulului liber, să facă sport sau orice altceva ce simt că vor să facă! Dacă au lipsit ceva mai mult timp, să facă un efort şi să-l transforme în realitate.

Când se deplasează către următoarea etapă a vieții, vor dori să se prezinte ca o personalitate complexă, care să se poată ocupa de orice problemă. Desigur, nu se vor transforma în Superman, dar cu siguranţă ar putea fi mai bine.

Ianuarie este o lună numai bună pentru a învăța să îşi controleze emoțiile şi nu pentru a-şi supune inima rațiunii. Vor avea destul timp pentru a căuta mărul de aur, așa că să nu se grăbească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top