Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – FECIOARĂ

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – FECIOARĂ. Pentru Fecioară ianuarie 2018 poate fi o perioadă complicată, dar extrem de promițătoare, mai ales în ceea ce privește sentimentele și sfera relațiilor.

Trebuie subliniat faptul că stăpânul semnului, Mercur, din păcate nu îi va favoriza în mod deosedit, dar asta nu ar trebui să îi sperie. Trebuie doar să țină cont de două aspecte.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În primul rând, partea importantă a problemelor va trebui tratată independent, nici măcar să nu încerce să se bazeze pe altcineva, pentru că orice ajutor vor primi, se va dovedi fie nesemnificativ, fie complet diferit de modul în care și-au imaginat și, astfel, inutil.

În al doilea rând, acest lucru va fi un moment cu adevărat surprinzător, pentru că acum intuiția lor nu va face greșeli. Cu alte cuvinte, dacă simt că trebuie să acționeze, să o facă fără să țină cont de obstacole sau avertismente.

Chiar dacă cei mai apropiați și cei din jurul lor sunt împotriva a ceea ce doresc să facă, trebuie să o facă fără să îi asculte și dacă simt că este necesar. În caz contrar, pot pierde șansa pe care au așteptat-o ​​toată viața.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să se implice în orice fel de acțiuni riscante, fără a fi discreționari, altfel spus, multe dintre situațiile riscante i-ar putea costa dacă intuiția, cel de al șaselea simț, nu le va spune că totul se va rezolva.

Dacă doresc, pot da sfaturi altora, astfel încât să îi ajute cu adevărat, și în acest sens, ianuarie va fi o lună de altruism pentru ei.

E greu de spus cât de siguri sunt de ei. Asta înseamnă că ar putea să te îndoiască de sine și, uneori chiar ar trebui, așa că ar fi mai bine să se gândească de două ori înainte de a acționa, pentru că nu au nici un motiv să se grăbească.

Dacă vorbim despre partea profesională în detaliu, este necesar să subliniem câteva aspecte. Fecioarele care au propria afacere nu trebuie să se grăbească să marșeze în forță în ideea că trebuie să ducă mai departe lucrurile, ci trebuie să o ia pe îndelete.

Dacă se pregătesc pentru ceva important, să privească totul, cu atenție, încă o dată, în special în ceea ce privește partea unde ar putea greși. Acesta nu este un moment în care să poată avea încredere în oricine, nici măcar în persoana care le este mai apropiată.

Atenție, nu înseamnă că au ridicat garda! Merg pe ideea că nimeni nu este imun la greșeli și pentru a analiza cu atenție ce au de făcut, trebuie să fie singuri, mai ales dacă sunt motivați să facă pasul cel mare.

Dacă sunt angajați şi au o poziție destul de înaltă sau au planuri serioase cu privire la o potențială afacere proprie, astrele îi sfătuiesc să nu neglijeze oportunitățile.

Cu cât este mai larg teritoriul pe care îl pot cuprinde cu privirea, cu atât vor avea mai multe oportunități pe care le vor putea înțelege și cu atât mai ușor le va fi în viitor.

Dacă sunt în căutarea unui loc de muncă, să fie atenţi deoarece există șansa unor schimbări radicale. Dacă reușesc să profite de oportunităţi, vor putea ocupa o poziție mai profitabilă.

S-ar putea ca acest lucru să nu se întâmple chiar acum, dar în ianuarie 2018 veți avea cu siguranță șansa de a schimba ceva sau de a pune bazele unor viitoare schimbări. Să facă un efort şi să se abțină de la cheltuieli nejustificate.

Frontul romantic le va aduce Fecioarelor o mulțime de evoluții interesante, dar nuanța de fond este că ar putea pierde majoritatea situațiilor cu adevărat importante. Deoarece nu vor exista focuri de artificii, posibil să piardă ceva care, de fapt, nu este banal. Ce ar trebui să facă într-o astfel de situație?

Să-şi amintească sugestia cheie a astrelor pentru această perioadă – ascultați-vă inima! Venus le va ajuta într-o situație dificilă, în cel mai critic moment când nu mai există nicio speranță de victorie. Dar ideal ar fi să nu se ajungă aici. Fecioarele singure ar putea lucra cu ele înseși, în sensul cel mai profund al cuvântului.

Poate că acum ar trebui să înceteze să mai caute pe cineva anume pentru o vreme și să se gândească cât de bine le este din toate privințele. Este o perioadă excelentă, chiar ideală pentru perfecționarea de sine, educație, autocritică și contemplarea de sine.

Ianuarie va da multe semne de respirație reală. Poate că aceasta este liniștea dinaintea furtunii – este greu de spus, dar acum nu mai este timp să ne gândim la probleme iluzorii. Cu toate acestea, Fecioarle căsătorite vor avea ceva de rezolvat în mintea lor, mai ales dacă acest lucru implică probleme personale.

Desigur, acestea nu vor fi probleme în sensul real al cuvântului. Mai degrabă, am putea vorbi despre anumite momente de îngrijorare, foarte importante, astfel încât, în niciun caz, să nu le evite, dar nici să nu renunțe la nimic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top