Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – PEȘTI

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018. Datorită patronajului Lunii, ianuarie le-ar putea aducePeştilor multe momente relaxante. Adică, pe de o parte, este puțin probabil ca acest moment să devină ceva special, dar în același timp, înseamnă că, logic, ei merg încotro îi duce valul, bucurându-se de ceea ce li seîntâmplă.

Dacă este nevoie de ceva de la ei, să fie atenţi, pentru că cineva care încearcă să pară cald și binevoitor față de ei nu este chiar personjul pozitiv. Acest lucru foarte probabil se datorează poziţei negative a lui Venus.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În același timp, ar trebui să se gândească la astfel de situații, dar nu trebuie să se concentreze doar asupra lor, altfel va fi pur și simplu haos în capul lor, datorat unor probleme inutile.

Ar fi mai bine ca în această perioadă să trăiască mai mult în propria lume interioară, deoarece acum Peştii vor fi unul dintre puţinele semne care vor avea noroc, în adevăratul sens al cuvântului, în găsirea unui partener pe măsură.

Poate fi un moment pozitiv, care ar trebui considerat o etapă de tranziție, formarea pentru ceva mai mare și mai important. Dar, în această privință, este necesar să ne amintim câte ceva din înțelepciune antică – călătoria este adesea mai importantă decât destinația.

În ceea ce privește finanțele, ianuarie va fi o lună relativ stabilă pentru nativii Peşti. Adică, în anumite momente, venitul lor ar putea fi bun, mai ales dacă nu au propria afacere.

În stadiul actual, asta nu ar trebui să îi împiedice, dar nici nu ar trebuie să fie obsedaţi de ceva anume.

Dacă nu se întâmplă ce doresc, ar fi mai ușor să renunțe la ea. Nimeni nu spune că va fi mai ușor, dar măcar va fi victoria lor. Cei care au propria afacere, chiar dacă este mică, sunt sfătuiți de astre să își revizuiască politica externă. Momentul cel mai incomod pentru duşmanii lor va fi în viitor şi nu acum.

Pentru a evalua în mod corespunzător ceea ce se şi întâmplă, va fi suficient să se oprească și să privească în jur. Să nu le fie frică că pierd timpul, pentru că nu funcționează pentru ei altfel şi cu siguranță nu îi va împiedica în ce vor să facă.

De aceea se pot concentra cu curaj asupra a ceea ce doresc și cu cât depun mai multe eforturi depun, cu atât mai mult succes vor avea.

În ce priveşte relațiile personale nu va exista un model anume. În ianuarie norocul le va zâmbi cu siguranță, dar acest lucru ar putea fi ceva trecător, aşa că ar trebui să îl prindă acum, fără a încerca să minimalizaţi satisfacția.

Desigur, acest lucru nu se referă la chestiuni de familie, ci la partenerul lor efectiv. Ar trebui, de asemenea, subliniat faptul că Peştii ar putea scăpa ușor, e drept, cu mici sacrificii.

Adică dacă de ceva timp s-au certat cu vreunul din membrii familiei cu privire la o anumită chestiune de principiu, iată că împăcarea este pe cale să se producă.

Va fi suficient să îşi amintească de faptul că nu au întotdeauna dreptate. În plus, așa cum am menționat deja, Peştii singuri vor avea șanse excelente să-și schimbe starea actuală şi ar putea să se bucure cu ușurință de momente de linişte.

Acesta va fi un moment potrivit pentru auto-contemplare și, din fericire, aproape toate semnele zodiacului vor aprecia acest lucru. Chiar dacă se grăbesc undeva și cineva îi va împinge către oanumită decizie, acesta este un motiv pentru a medita şi nu pentru a se restrânge.

În acest moment al anului nu au chef să plece nicăieri la sfârşit de săptămână și va fi nevoie să-şi mobilizeze toate forţele ca să facă acest lucru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top