Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR. În ianuarie aceşti nativi ar trebui să se odihnească.

Acum nu este vorba despre strigatul inimii, dar poziția stelelor este, în prezent, categorică: nu este momentul pentru acțiune, chiar dacă nu există nicio îndoială cu privire la importanța stadiului actual al vieții.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu toate acestea, puțin mai târziu vor avea resurse mult mai mari decât în prezent și, pentru a evita o situație dificilă, ar fi bine să se relaxeze emoțional și fizic, să îşi liniștească nervii, să îşi rezolve problemele de sănătate.

Este evident că, cu astfel de introduceri, ideal pentru ei ar fi o vacanță, iar dacă este posibilă, cu atât mai bine.

Să nu îşi facă griji și să nu perceapă situația ca fiind un afront dacă nu au ocazia să pună în practică un astfel de plan.

Se vor gândi cu siguranță la ceva, doar sunt Săgetatori! Încep să imagineze, să îşi convoace prietenii, vor găsi cu siguranță câteva opțiuni pe care le-au salvat, probabil pentru vremuri mai grele, într-un fişier doar de ei ştiut.

În general, această etapă a vieții este mult mai probabil să fie pasivă decât activă, circumstanțele se vor dezvolta în avantajul lor, dar să se aștepte la o dinamică excepțională sau la realizări remarcabile.

În astfel de momente, ar face bine să încheie cu vechile meserii și să nu se grăbească să înceapă altele noi. Da, într-o anumită măsură, acest moment ar putea fi cu siguranță numit tranziție, dar nu va fi o tranziție radicală, deși va fi destul de importantă. În orice caz, încă de la început vor înțelege intuitiv ceea ce trebuie să facă.

Afacerea va înflori în stadiul actual, dar într-o manieră destul de haotică, ca să o aplice pur și simplu.

În ianuarie, Săgetătorii pot conta pe o direcție pozitivă de dezvoltare, dar, ca și în cazul altor semne, nu vor exista salturi importante sau profituri majore.

Totul va fi mai ușor, mai simplu, importanța perioadei însă nu va fi mai mică din cauza acestui lucru. Dacă lucrează pentru ei, să facă un efort pentru a alege o echipă bună care la un moment dat să fie capabilă să facă față problemelor conceptuale fără a fi nevoie să îi implice direct pe ei.

Acest lucru este important, deoarece au nevoie de timp și de resurse mentale pentru a se pregăti de realizările viitoare. Dacă nu au această ocazie, vor găsi cu siguranţă o astfel de oportunitate, pentru că nu vor avea încotro. Săgetătorii care sunt angajaţi se vor afla într-o poziție complicată, dar interesantă.

Dacă nu reușesc să meargă în vacanță, deși ar trebui, vor face eforturi serioase. În acest sens, depinde mult de locul de muncă și de caracteristicile muncii lor, dar astrele spun că, cooperând cu colegii care urmăresc obiective similare, vor fi în măsură să reducă tensiunea și vor reuși chiar să se odihnească în timp ce lucrează.

De fapt, aceasta este o caracteristică care se potrivește foarte bine Săgetătorului, semn luminos și ambiguu, care știe să facă impresie! Desigur, este mai ușor să vorbești decât să faci ceea ce spui. Ianuarie este luna în care vor putea să se ocupe de multe probleme, complet relaxaţi, fără eforturi excesive.

Relaţional însă, situația se va dezvolta într-un mod radical diferit. Motivația va juca rolul principal, mai ales în materie de căsătorie. Dacă au ajuns într-un impas și nu știu ce să facă, să se relaxeze şi să respire adânc de câtva ori.

Nimeni altcineva decât ei vor fi capabili să se ocupe de această problemă și, dacă sunt presați, dacă vă crea panică și nu vor face o pauză, vor distruge tot ce au creat până atunci.

Pe de altă parte, este puțin probabil ca în mediul familial să se confrunte cu probleme majore. Cu toate acestea, este mai bine să fie pregătiţi pentru orice.

În ceea ce îi privește Săgetătorii singuri, ei vor avea destule de făcut. Important este să nu pnă la inimă nimic, pentru că nu este timpul să îşi găsească jumătatea, în schimb se pot bucura de petrecerea timpului cu prietenii.

Nu este nevoie să dovedească nimic nimănui, este mai important să îşi dea seama ce se petrece cu ei, în jurul lor şi mai ales că nimic nu este ușor cum pare. Simplitatea este cuvântul de ordine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top