Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva IULIE 2017

Launa iulie va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citește mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

Horoscop lunar Minerva IULIE 2017

BERBEC – Pentru Berbec, a doua lună de vară, va fi un pic ambiguă deoarece trebuie să fie un echilibru între muncă şi distracţie, apoi au nevoie de timp ca să se adapteze noilor cerinţe deoarece au ca obiectiv pozitivarea exclusivă a vieţii lor şi au nevoie de un echilibru între viaţa personală şi viaţa de familie. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR – În primul rând pentru ei, majoritatea planetelor este concentrată în partea de sud a zodiaculului, în schimb Casa familiei este mai susţinută decât Casa Cariei şi Imaginii, semn că accentul preocupărilor nativilor Taur va cădea pe rezolvarea problemelor personale, abia apoi pe cele profesionale. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI – Prezenţa stăpânului lor, Mercur, în Leu este o poziție destul de profitabilă, care va fi susţinută, printre altele, de Venus şi de Uranus. Înseamnă că acest trio, timp de doua luni, va aduce în viaţa nativilor Gemeni promisiuni şi va da o anumită coloratură tuturor acţiunilor, deşi ca anvergură va fi ceva mai puţin zgomotos decât ar face-o de obicei. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC – Pentru aceşti nativi, luna iulie va fi destul de promiţătoare, cu un noroc ieşit din comun dacă ne gândim că ar putea atinge înălţimi pe care niciodată nu le-au visat dar acest noroc va trebui dublat de eforturi serioase. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU – Poziția favorabilă a lui Pluto, întărită de poziția Soarelui și a lui Venus, garantează Leilor avantaje semnificative pe tot parcursul lunii iulie. Ambițiile personale și problemele profesionale ar trebui să fie prioritare pentru ei. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ – Pentru Fecioară, luna iulie se arată extrem de promiţătoare. Va fi o lună creativă care se va împleti armonios cu stare bună de sănătate dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine. Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții, și în comparație cu luna precedentă, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ – În luna iulie problemele sentimentale vor fi mai complicate dar vor plusa în carieră și profesie. De asemenea, se pot baza pe rezolvarea tuturor situațiilor dificile. Lucrul important este că Balanţele vor fi usţinute nu doar de Soare, de celelalte astre ci chiar de Venus care din Gemeni îl va aspecta foarte frumos pe Jupiter o bună perioadă de timp. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION – Luna aceasta, tranzitul Lunii Neagre prin Casa personalităţii îi va marca pe cei născuți sub semnul Scorpionului, lucru destul de neobişnuit. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR – Pentru cei născuți în semnul Săgetătorului, iulie va fi un o perioadă dificilă, dar promițătoare.
Nu trebuie să se sperie, nu sunt aspecte cu adevărat provocatoare sau situații critice, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie delăsători, dimpotrivă, să fie vigilenți pentru că asta le-ar permite să folosească oportunitățile lunii la maxim. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN – În ce îi privește pe nativii născuţi sub semnul Capricornului, iulie ar putea fi o lună destul de colorată şi care nu va fi lipsită de ambiguități din toate punctele de vedere. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR – În iulie Vărsătorii vor avea susţinere serioasă din partea lui Saturn, a lui Mercur, până pe 22 iulie şi a lui Marte şi bineînţeles, a lui Uranus. Energia solară atât cât este îi ajută să se păstreze în prima linie, dar nu va avea o notă dominantă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI – În iulie Peştii vor avea la fel de mult noroc pentru care sunt pregătiți pentru asta, de fapt, avem de-a face cu o perioadă extrem de favorabilă, care va avea o serie de nuanțe semnificative. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top