Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – BALANȚĂ

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – BALANȚĂ – Află ce îți rezervă astrele!

Zile bune: 10, 11, 12, 16, 17, 22, 26, 27, 29
Zile proaste: 4, 15, 19, 21, 28
Relațional: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 13, 14, 18, 20, 23, 24, 25, 30
Finaciar: 5, 6, 7

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

În luna iulie problemele sentimentale vor fi mai complicate dar vor plusa în carieră și profesie. De asemenea, se pot baza pe rezolvarea tuturor situațiilor dificile. Lucrul important este că Balanţele vor fi usţinute nu doar de Soare, de celelalte astre ci chiar de Venus care din Gemeni îl va aspecta foarte frumos pe Jupiter o bună perioadă de timp.

Astfel că succesul se va regăsi probabil în sfera relațiilor personale, precum și în cea profesională. În situațiile în care sunt doar la un pas depărtare de atingerea scopului şi nu mai au suflu, astrele le vor da cu siguranță impulsul necesar.

Dacă circumstanțele încep să se înrăutăţească, vor găsi cu siguranță o cale de ieșire odată ce au primit îndrumări clare sau indirecte, lucrurl cel mai probabil.

Cu alte cuvinte, în stadiul actual, nu trebuie să îşi asume o libertate de mişcare totală ci, în primul rând, să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice și, în al doilea rând, cu şefi atât de înţelegători nu au de ce să se teamă.

Sigur, în anumite situații, este logic să fie atenţi, deoarece poziția lui Marte față de semnul lor nu este în mod deosebit favorabil. Aceasta înseamnă că nu pot apela la metode flagrante, necinstite, pentru a-şi atinge obiectivele.

Să nu îşi asume riscuri, în special financiare ci să facă ceea ce este corect, altfel le va fi rău. Întreprinderile personale susţinute de consecvenţă vor da rezultate. Calea lor este calea lor și nu trebuie să plece urechea la sugestiile altora.

Nu este neapărată nevoie să fie cooperanţi ca să obţină ce doresc sau să ca schimbe cursul unor situaţii în avantaj personal.

În iulie trebuie să acorde o importanță egală atât afacerilor personale, preocupărilor familiare cât și relației, partenerului său. Pare dificil, dar lucrurile se vor ușura și se vor stabiliza către sfârşitul lunii iulie.

Relaţional situaţia va fi un pic mai complexă însă. Vor exista multe provocări la acest nivel. Problemele în cuplu sunt generate de partener şi va afecta în mod indirect parteneriatul, viaţa de cuplu fiind pusă sub semnul întrebării, iar discuţiile pot degenera datorită implicării membrilor familiei.

Nu este momentul potrivit pentru a rămâne însărcinată. Balanţele singure vor găsi varii oportunități în funcţie de cum socializează sau participând la evenimente sociale. Sentimental, oricum nu se vor plictisi, cei care sunt deja îndrăgostiţi la începutul lunii, vor face un salt semnificativ în ce priveşte stabilitatea şi afectivitatea reciprocă.

Este posibil însă ca în a doua decadă a lunii să se confrunte cu situaţii dificile din care vor ieşi bine, dar cu o altă perspectivă asupra iubirii. Ultimele trei zile din perioadă vor fi cele mai fericite pentru ei, cele mai stabile şi cele mai importante.

Vara este pentru unii nativi adevărat cadou, deoarece pot participa la o mare varietate de evenimente, totul însă se va baza pe dorințele lor. Dacă vor să trăiască izolaţi comunicând doar atât cât este strict necesar, este dreptul lor dar să nu aştepte să fie friciţi ori ca fericirea să alerge după ei.

Ca un recluse, păstrarea la minim a comunicării cu cei din jurul tău – este dreptul tău să faci acest lucru, dar în acest caz ar fi o nebunie să aștepți fericirea.

Moderaraţia și deschiderea spre comunicare este cheia succesului. Datorită poziției nefavorabile a lui Marte, Balanţele cu tupeu să nu se aştepte să aibă succes. Cel mai bun lucru este să-şi controleze emoţiile, pentru a avea o comunicare fără probleme şi sinceră.

În domeniul profesional vor avea toate șansele să obțină o nouă poziție, să pună în aplicare un proiect de anvergură, să găsească un nou loc muncă – în general, orice pentru a-și urma cariera.

Nu trebuie decât să se concentreze pe ceea ce doresc să obțină. Dacă scopul lor este exclusiv concentrat pe venituri (nu e nimic rău într-un astfel de scop), este una, dar dacă este important să facă ceva cu adevărat util, atunci va trebui să muncească din greu pentru asta.

Stabilirea de obiective mai dificile este una dintre caracteristicile distinctive ale unei persoane de succes, iar iulie va dovedi acest lucru prin exemple concrete.

Dacă lucrează pentru ei, ar fi logic să se concentreze pe o evoluţie de creştere și cuprinzătoare. Adică pot începe să se deplaseze într-o singură direcție, însă foarte repede vor începe să folosească tot ce este disponibil.

Dacă sunt angajaţi, strategia cea mai productivă va consta în concentrarea asupra sarcinilor curente, luând în considerare cele deja implementat, deoarece acum experiența îi va ajuta să obțină ceea ce doresc.

Și mai mult, în niciun caz nu îşi pot permite să greșească, nu acum. Să acționeze cu grijă, consecvent și onest, iar rezultatul va fi cel dorit.
Situația financiară este fantastică în această lună, cu un spor de bani preconizat.

Deschiderea vine dinspre grupurile profesionale din care fac şi ei parte, din contactele sociale, prieteni și clienți vechi.

Sănătatea va fi delicată până după 22 iulie, moment din care vor trebui să se odihnească suficient, nu trebuie să intre în panică deoarece frica este cel mai mare duşman al lor ci să se gândească ce au de făcut pentru a evita stresul și oboseala.

Este o perioadă potrivită pentru a face o serie de analize ţintite cum ar fi testul pentru risc de atac de cord sau nivelul de colesterol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top