Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare nativ în parte, în săptămâna care urmează.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – BERBEC

Zile bune: 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16, 17, 22, 29, 30
Zile proaste: 1, 2, 24
Relațional: 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Financiar: 20, 21

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Pentru Berbec, a doua lună de vară, va fi un pic ambiguă deoarece trebuie să fie un echilibru între muncă şi distracţie, apoi au nevoie de timp ca să se adapteze noilor cerinţe deoarece au ca obiectiv pozitivarea exclusivă a vieţii lor şi au nevoie de un echilibru între viaţa personală şi viaţa de familie. Soarele va veni în ajutorul lor, și va fi susținut în acest demers de Venus, în ciuda faptului că ultima nu se simte prea bine în semnul Berbecului.

În sfera relaţională vor exista mai multe posibilități

Cooperarea și consensul vor fi semnificative şi definitorii pentru propria stabilitate. Sunt de aşteptat afirmarea proprie și acțiunea îndrăzneață dar ţinând cont de nevoile celor din juru vostru. Vor fi umărul pe care se poate plânge cu uşurinţă. Este important să înțeleagă că au de a face cu o perioadă dinamică şi probabil le va cere să fie mobili și activi în mai multe domenii. Dacă lucrează pentru ei, iulie va fi luna ideală pentru a-şi promova afacerea şi produsele. Dacă sunt angajaţi vor decoperi probabil, mijloace noi de administrarea a veniturilor, lucru plăcut și util.

În sfera relaţională vor exista mai multe posibilități. Am putea vorbi despre momente de evaluare a relațiilor existente sau de stabilirea unor noi contacte. Este posibil ca cei singuri să întâlnească pe cineva în perioada vacanţei sau a concediului, dar totul va rămâne la nivel de distracţie. Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile mer bine pentru voi, mai ales dacă vă doriţi un copil, acum este momentul să îl concepeţi şi îi veţi lua prin supsindere atât pe prieteni cât şi pe adversari. Dar asta nu înseamnă că musai trebuie să le intre în cap că sunt cei mai buni sau super-eroi. De asemenea, luna iulie este o lună bună să-şi petreacă mai mult timp cu familia, mai ales să participe la diverse momente casnice, capitol la care au unele restanţe. Marte, stăpânul lor este în Leu şi le va aduce energia necesară pentru a vă motiva să-şi facă viaţa mai bună. Şi nu în ultimul rând, luna iulie este ideală pentru a vă decora casa sau pentru a face unele renovari. Partea profesională va fi una atractivă, cu toate că lucrurile cele mai interesante se vor întâmpla în familie, unde nu există nici conflicte și nici neînțelegeri. Mai mult, partenerii de viață dau dovadă de inventivitate, și zilele Berbecului se dovedesc extrem de colorate ceea ce nu va permite căderea în rutină. Am o singură observație, dacă sesizează un potențial conflict, să facă orice ca lucrurile să nu degenereze, deoarece intervenția în forță nu va face altceva decât să pună paie pe foc.

În ceea ce privește partea profesională, tendințele amintite mai sus pot avea legătură şi cu sfra muncii, deoarece v-aţi putea confrunta la locul de muncă cu situații destul de neobișnuite pentru ceea ce faceţi voi. Cariera lor va suferi modificări majore, în sensul că își vor trage după ei copiii și vor căuta permanent să găsească o sumă de căi inovatoare în tot ceea ce fac, că e afacere proprie, că este locul de muncă. Să nu își facă griji dacă ratează vreo oportunitate pentru că vor apărea altele. Mulți dintre Berbeci își doresc o profesie care să le ofere și emoție dar și implicare și mai ales să aibă simțul umorului, iar iulie, celor care nu au un loc de muncă, le poate oferi unul, deși eu le-aș sugera să fie prudenți când li se face oferta unor asemenea locuri de muncă deoarece ascund multe capcane care pentru ei vor fi adevărate suplicii. Cel puțin nu în prima decadă a lui iulie.

Financiar, banii vor fi un scop semnificativ, dar secundar

În cea de-a doua decadă, nu trebuie decât să dovedească încrederea în propriile abilități. Dacă lucrează pentru sine, să nu ezite să adopte unele metode complet noi, în locul conservatorismului care nu le va fi de nici un folos acum. Dacă nu-au propria afacere, să nu se grăbească să respingă oportunitățile care apar, mai ales că sunt neatractive la prima vedere.

Financiar, banii vor fi un scop semnificativ, dar secundar. Cu toate acestea, banii nu le vor lipsi, dimpotrivă aș spune că sporesc și asta și datorită inteligenței sale financiare, pentru că or fi ei indiferenți cu veniturile lor dar sunt ca un magnet, atrag banii pentru că muncesc și ar trebui plătiți pe măsură. Luna aceasta însă vor fi atrași de investiții și de speculații și de aceea le recomand o doză serioasă de precauție.

Posibil ca sănătatea să le facă unele probleme în sensul că nu știu să se relaxeze, de aceea le sugerez ca până pe 22 – 23 iulie, să practice pauzele lucrative. Aș nu vor simți că stau. Dacă vor, seara pot merge la sală, că tot e la modă, sau pot apela la o dietă și tensiunea musculară va dispărea ca prin farmec.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top