Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – CAPRICORN

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – CAPRICORN – Află ce îți rezervă astrele!

Zile bune: 2, 6, 7, 16, 17, 19, 22, 24, 26, 29
Zile proaste: 3, 14, 15, 18, 25, 28
Relațional: 1, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 20, 21, 23, 30
Finaciar: 13, 14

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

În ce îi privește pe nativii născuţi sub semnul Capricornului, iulie ar putea fi o lună destul de colorată şi care nu va fi lipsită de ambiguități din toate punctele de vedere.

Cert este că, pe lângă Saturn, stăpânul lor, mai vine şi Marte să dea o coloratură, de astă dată dinamică, un aspect mai de grabă de coșmar pentru toate celelalte semne, nu şi pentru ei. În general, vor fi puşi în situații neobișnuite, din care vor ieşi normal, cu fruntea sus.

Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul lunii multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile, iar perspectivele de viitor vor părea iluzorii. Să nu abandoneze ci să schimbe modul de abordare a problemelor şi să-şi continue dumul consecvent şi neabătut.

Când vine vorba de muncă, îi așteaptă lucruri interesante, în special, şi acest lucru ar putea implica schimbări semnificative în plan personal.

În sfera sentimentală și a emoțiilor este greu să spun ceva anume, deoarece, cunoscându-i pe nativii Capricorn, este greu să ghiceşti exact cum vor reacționa sau cum vor evolua.

Pe de altă parte, astrele ţin să precizeze succesul sau cel puţin că întrunesc toate circumstanţele de care au nevoie ca să atingă succesul.

Din când în când, nu trebuie decât să privească peste umăr şi să sesizeze unde este Lilith, căci ea îi va provoca să-şi asculte intuiţia şi să dea dovadă de luciditate atunci când vor să ia o decizie tranşantă.

Pe frontul relaţional găsim un peisaj extrem de variat, bogat în evoluții și fenomene extraordinare deoarece nativii Capricorn vor căuta împlinirea în partenerii lor.

Dacă sunt singuri, pot găsi dragostea la locul de muncă, în centrele de sănătate sau în instituțiile financiare, unde îşi desfăşoară activitatea sau îşi urmăresc interesul legat de bani sau desănătate.

Este o lună în care senzualitatea lor va ieşi în evidenţă în cuplu sau dacă sunt singuri, aceasta va face să îşi găsească partenerul pe măsură. Pentru cuplurile tinere care îşi doresc un copil acum este un moment bun pentru a lucra la asta.

Pentru unii Capricorni, situația va fi atipică și ar fi logic ca ceilalţi să se aștepte la reacții care să nu corespundă așteptărilor. Dar ei contrazic aşteptările tuturor şi pur și simplu le spun – nu vă fie teamă să fiți singuri.

Răspund la ceea ce doresc ceilalţi să audă și nu la modul în care trebuie să reacționeze ei pentru înțelegerea celorlalţi. Dacă nu respectă așteptările cuiva, este problema lor – sunt așteptările celor din jur şi nu a lor.

În familie, să acorde atenție tinerei generații, pentru că cineva va avea nevoie de sprijinul lor acum, deși nu o vor spune direct.

Capricornii singuri sunt sfătuiți să-și asculte inima și să meargă în direcţia cred că îi așteaptă fericirea. S nu le fie teamă că greşesc, deoarece este mai bine să facă și să nu regrete apoi decât să nu facă și să regrete că nu au făcut.

Să-şi controleze impulsurile şi să nu răbufnească, ei nu sunt nişte tipi conflictuali dar declanşează unul mai bine să nu îl aveţi duşman, ei pleacă din start cu ideea că oricum nu au ce pierde.

Profesional au parte de multe noi deschideri şi disponibilităţi şi ar cam fi cazul să le fructifice. Este timpul să lucreze la proiectele lor şi să le pună în valoare aşa cum numai ei ştiu să o facă.

Aplecaţi spre de taliu ca de fiecare dată, vor cută să ducă lucrurile la superlativ. Acest lucru nu implică neapărat aspecte tehnice, ci mă refer, în mode special, la comunicarea care ar trebui să fie în prim plan.

Mulţi Capricorni vor fi fericiți când colegii mai tineri sau colegele le vor acorda mai multă atenție. Cum să folosească acest lucru în avantajul lor?

Simplu! Ar putea, de exemplu, să îi manipuleze, în sensul bun, pe ceilalţi, subtil, încât nimeni să nu sesizeze şi să-şi facă treaba.

În acest sens, este important să fie conștienți de responsabilitatea lor și dacă sunteți pregătiţi să se ocupe şi de consecințe, să acționeze. Iulie va fi o lună de succes pentru persoanele care nu lucrează pentru ele însele.

Există șansa reală să obțină o majorare de salariu sau să promoveze într-o poziție care, deși nu este mai bine plătită, aduce demnitatea şi prestigiul pe care îl doresc.

Capricornii care au propria lor afacere să se concentreze pe proiectele deja implementate. Dinamica perioadei trebuie să se axeze pe dezvoltarea exploatărilor existente și pe renunțarea la achiziția de noi resurse.

Nu este momentul pentru independență și acțiuni curajoase pentru că vor fi copleșiți de circumstanțe.

Astrele nu le sunt favorabile din punct de vedere financiar luna aceasta. Vor exista întârzieri şi în proiectele financiare personale.

În schimb, vor avea succes în gestionarea veniturilor şi investiţiilor bugetare ale altor persoane și acest lucru îi va ajuta să-şi satisfacă propriile necesităţi.

Vor trebui să se concentreze şi pe reducerea costurilor, pe lichidarea împrumuturilor vechi și pe închiderea proiectelor inutile după data de 21 iulie.

Saturn are o influență serioasă asupra sănătăţii lor în această lună. Atracţia personală sporeşte iar vitalitatea lor se va îmbunătăți enorm.

Vor fi interesaţi de spiritualitate, vor dori să descifreze misterele vieții și ale morții iar sănătatea lor va deveni problematică după 22 iulie. Totuşi aceasta ar putea fi îmbunătățită prin conservarea energiilor fizice și sexuale.

Exerciţiul fizic și dieta îi va ajuta la menținerea sănătății. Aceste remedii simple, la domiciliu, îi pot ajuta să vă amelioreze majoritatea afecțiunilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top