Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2017 - Leu. Află ce îți rezervă astrele în luna iulie din punct de vedere sentimental și nu numai.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – LEU

Zile bune: 6, 7, 10, 11, 12, 13, 22, 23, 30
Zile proaste: 2, 4, 14, 15, 19
Relațional: 2, 3, 5, 8, 9, 16, 17, 18, 20, 21, 24, 25, 26, 27
Finaciar: 1, 2, 28, 29

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Poziția favorabilă a lui Pluto, întărită de poziția Soarelui și a lui Venus, garantează Leilor avantaje semnificative pe tot parcursul lunii iulie. Ambițiile personale și problemele profesionale ar trebui să fie prioritare pentru ei. Cum Casa carierei este goală asta presupune că nu există prea multe schimbări în această direcţie. Inițiativa personală, cuplată cu munca grea, va aduce rezultate exclente pentru personalitatea acestor nativi. În general, pe toate fronturile, fără excepție, vor avea rezultatele dorite. Desigur, acestea vor fi direct proporționale cu efortul depus, dar pentru ei toate vor fi egale, va fi cu adevărat mai ușor decât în alte circumstanțe.

În domeniul muncii, este posibil să apară situații extrem de favorabile

În domeniul muncii, este posibil să apară situații extrem de favorabile dezvoltării afacerilor proprii sau pentru a crea o bază total nouă și puternică. Norocul va fi de partea lor, dar acesta depinde de cât sunt de capabili să se concentreze de cât sunt de atenți și adaptabili. Abilitatea de a se adapta la circumstanțele schimbării va fi extrem de importantă, deoarece dinamica etapei implică o schimbare permanentă a poziției și a direcției. În sfera relațiilor personale, practic totul va merge conform aşteptărilor, deși abaterile de la drmul inițial sunt posibile, însă vom vorbi despre acest lucru pe îndelete mai jos. Este important să nu uite că au și dușmani astrali. De exemplu, poziția lui Neptun indică posibilitatea unui accident. Tot ce trebuie să facă pentru a evita ca acest lucru să se întâmple este să fiți atenți în jurul lor şi să elibereze de egoism, de party-prix-uri şi să nu se mai mintă pe sine.

Relaţional, deşi Venus le este favorabilă, celelalte planete lente sunt retrograde – Saturn, Uranus şi Pluto şi asta ar putea să le pună unele piedici. Ar trebui să nu se repeadă să demareze o relaţie ci să lae lucrurile să evolueze natursl și treptat. Vor avea un farmec aparte cu impact puternic supra sexului opus. Nu ar trebui luată nicio decizie privind căsătoria, divorțul sau sarcina în această lună. Viața de cuplu și sexualitatea Leului vor fi excelente, după cum la fel de bine se vor împăca cu partenerul. Acum se pot răsfăţa satisfăcându-şi o dorinţă sau un vis. Dar exact acum, trebuie să acorde prioritate rațiunii și nu dictatelor inimii. Pentru mulți, aceasta va fi o adevărată provocare, dar să nu pună la suflet. Nu se întrevăd probleme seroase, deși ar putea să răbufnească un conflict serios cu unul din familie. Cel mai bun consilier al său va fi acum mintea sa. Logic ar fi să ceară sprijinul celor mai în vârstă şi cu experienţă.

Pentru cei singuri, luna iulie este un moment numai bun pentru a începe o nouă relaţie. Este probabil ca unii dintre ei să-şi planifice nunta ceea ce este foarte bine. Doar să nu uite să țină cont şi de dorințele celui care îi este alături, altfel orice slăbiciune îi va fi speculată astral. Rezultatul nu le va fi de plac și de aceea ar face bine să ascundă orice urmă de egoism și să se concentreze pe schimbările care le sunt necesare.

Sănătatea Leilor se va îmbunătăți foarte mult în această lună

Profesional, implicarea în activități caritabile vă va ajuta să vă orientați spre carieră după prima săptămână a lunii. Interesant este că spiritualitatea va juca un rol important în avansarea lor profesională. Se pot răsfăța, pot lua lucrurile în glumă, dar răsfățul, adică urcatul la cap a ideii că sunt buni, s-ar putea lăsa cu oarecare pagube materiale și nu cred să îi încânte ideea, pentru că ar fi un regres pentru pozițiile lor anterioare, va fi un eșec, cu alte cuvinte. Vor ceva ieșit din comun dar asta nu înseamnă că trebuie să își riște cariera, este nevoie de un motiv sufiecint de bun ca să se apuce de altceva fără să le pese de ceea ce lasă în urmă. Pentru ei, luna iulie va funcționa așa: prima decadă vor face planuri, a doua și a treia decadă vor profita ca să arate ce pot da ei mai bun. Deși este o orietare vagă, se vor mișca cu rapiditate, dar tendința individuală va fi cea care va reflecta adevărul.

Pentru cei care au mici afaceri, comunicarea va avea o semnificație deosebită deoarece este favorabilă pentru noi alianțe și acorduri. Dacă nu au propria afacere, să acționeze după cum dictează momentul, dar să nu uite de Neptun. Trebuie să rezolve dificultățile care apar brusc rapid, altfel riscă să piardă realizările pe care le au deja.

Financiar putem spune că oportunitățile financiare îi urmăresc la fiecare pas și vor deveni profitabile până la sfârșitul lunii. Câștigurile pot veni dinspre mass-media și noile tehnologii. Aderarea la un grup financiare le va îmbunătăți fluxul lichidităților. Profit prin investiții în domeniul imobiliar, construcții și comerț.

Sănătatea lor se va îmbunătăți foarte mult în această lună, comparativ cu ultimele două luni, iar nivelul lor energetic va fi unul ridicat. Își pot planifica activitățile pe baza bioritmurilor zilnice. Apa aromată cu mentă sau rozmarin și apa de nucă de cocos se vor dovedi a fi benefice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top