Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – Pești

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – Pești – Află ce-ți rezervă astrele!

Zile bune: 1, 3, 6, 7, 10, 14, 21, 22, 23, 28, 29
Zile proaste: 2, 4, 5, 13
Relațional: 4, 8, 9, 11, 12, 15, 16, 17, 19, 24, 25, 26, 27, 30
Finaciar: 17, 18, 19, 22

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

În iulie Peştii vor avea la fel de mult noroc pentru care sunt pregătiți pentru asta, de fapt, avem de-a face cu o perioadă extrem de favorabilă, care va avea o serie de nuanțe semnificative.

Efectul combinat dintre influxurile lui Venus și ale lui Jupiter le va permite Peştilor să iasă din orice conflict dar există şi posibilitatea ca succesele lor să fie criticate.

Adică, în același loc de muncă, nu numai că poți obține un altul dar ma sare şi câteva trepte ierarhice deodată spre surpriza contracandidaţilor săi. În ce priveşte emoțiile personale, cei care sunt singuri şi-ar putea întâlni cu ușurință soarta, în sensul cel mai bun al cuvântului.

Trebuie totuși luat în considerare faptul că nu este vorba neapărat despre dragostea propriu-zisă, deși este posibil și asta, ci mai de grabă despre o relaţie de prietenie, un fel de unitate emoțională între un student și un mentor spiritual. Este o etapă bună, de progres, care le va da încredere, totul este să nu se grăbească.

Totuşi, datorită poziției nefavorabile a lui Mercur, întărită şi de Luna Neagră s-ar putea confrunta cu unele probleme.

Dacă nu îşi stabilesc în prioritățile, dacă decid că problemele celorlalţi sunt mai importante decât provocările cu cei dragi, în loc de succes, s-ar putea să se confrunte cu un blocaj major.

Relaţional, putem spune că au noroco, îşi pot găsi un partenr/ă dar fără alte angajamente. Ar putea însă întâlni pe cineva care să facă să le ticăie inima, la petreceri de familie și evenimente sociale undeva în jurul lui 8 iulie.

Căută perfecțiune în partenerul său ceea ce nu este ideal pentru dragoste sau relații pe termen lung.

Acest lucru ar putea avea efect asupra deciziei unor cupluri de a avea un copil. Există o mulțime de posibilități, dar acum mi se pare firesc să se concentreze pe acele persoane care le sunt dragi fără să încerce să le domine.

Să acţioneze cu încredere, dar să nu uite să privească în jur că să sesizeze la timp încotro se îndreaptă, deoarece atenția și capacitatea de a se adapta rapid situației le va permite să obțină ceea ce doresc, depășindu-şi duşmanii ştiuţi sau potențiali. Dacă vor să câștige inima cuiva, nu va avea un moment mai bun.

Indiferent însă ce va fi, să nu forțeze lucrurile, în special, situațiile dificile legate direct de familie ci să le trateze direct doar dacă este absolut necesar, dacă ţine însă de o dilemă aceasta se va transforma rapid într-un conflict.

Indiferent de natura aceastuia, îl vor duce într-o direcție în care nu va nicio rezolvare. În general, cuplurile căsătorite se pot bucura de vară acum, fără să uite faptul că sunt departe de a fi singuri.

Pe de altă parte, problemele analitice si preocupările pentru evoluţia cuplului vor fi prioritatea lor umărul unu.
Planul profesional va fi unul de prim rang în această lună pentru nativii Peşti.

Pot lucra la planurile de viitor ale carierei lor și pot revizui acum performanțele din ultimul timp. Dacă vor să facă schimbări să le facă doar dacă este necesar. Totuţi este bine să subliniem că dacă lucrurile nu merg cum îşi doresc, atunci se pot gândi să-şi deshidă propria afacere.

Dar să nu o facă fără un plan prestabilit deoarece contextul astral sugerează o ciocnire cu sântei între problemele profesionale și cele financiare. Au nevoie de o analiză clară, concisă, cu cheltuieli prevăzute, în limitele cărora trebuie să se menţină.

Cei care nu au loc de muncă dar au pregătire în domeniu financiar ar putea să se angajeze într-o instituţie de profil. Cei care au afaceri pe cont propriu se vor descurca peste aşteptări.

În schimb nu este un moment propice pentru experienţe spontane, dar o planificare a acţiunilor cu singurnaţă, va duce la un rezultat pozitiv.

Tocmai de aceea nu merită să îşi asume riscul acum, chiar dacă s-au gândit la asta o lungă perioadă de timp.

Este o perioadă liniștită și destul de calmă, astfel încât ar putea decide că într-adevăr este necesar să se deplaseze aşa cum li s-a cerut de către conducere, fără a fi distraşi de alte probleme.

Cei care au propria lor afacere se pot concentra pe colegii și partenerii lor. Ajutorul din afară nu va mai fi în cale de rezolvare o problemă. Cooperarea le va permite să obțină rezultate mult mai bune.

Să nu uite că au și un inamic destul de puternic, dar pasiv din când în când, pe bolta cerească. Incapacitatea lor de a lua rapid deciziile necesare, de a rămâne într-un singur loc sau de a fi pregătită pentru schimbări majore se datorează lui Mercur, şi în cazul acesta să fie niţel mai strânşi la pungă altfel nu vor avea o creștere a câștigurilor, ci o tendință radicală opusă.
Fianciar este o lună propice fluxului de bani. Succesul financiar se obţine prin acțiuni îndrăznețe.

Sunt predispuşi spre speculaţii financiare, dar până pe 22 iulie perioada nu le este propice. Persoanele mai în vârstă din familie, pot avea unele probleme de sănătate care necesită o serie de cheltuieli serioase.

După 22 iulie vor putea obține investiţii pentru proiectele lor. De asemenea, câștigurile vor proveni din rambursări de taxe, redevențe sau de la partenerul de afaceri.

Să nu uite că pot face bani manipulând banii altora. Apoi, se mai pot pomeni că le vin bani din varii moteniri. Să fie activi, să nu fie rezervaţi, să răspundă pozitiv tuturor provocărilor şi Mercur nu le va goli buzunarele.

Ca sănătate le recomand să evite suprasolicitarea prin socializare excesivă cu chefuri până în zori, dormit 2 ore apoi plecat la muncă, chiar dacă sănătatea lor nu dă semne că îi lasă, dar dacă vor într-adevăr să fie sănătoşi vor trebui să facă schimbări importante, pe termen lung, în rutina cotidiană. Autocontrolul este necesar pentru a rămâne sănătoşi.

1 Comment

1 Comment

  1. just me

    2017-07-11T21:26:34+03:00 at 2017-07-11T21:26:34+03:00

    Minerva & Urania- singurele persoane care descriu evoluția lucrurilor în mod natural cu consecințe realiste.
    Am încredere totală în previziunile lor. Meseria de astrolog nu e simplă, banală, implică har și multă inteligență.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top