Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Leu

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Leu

Pluto a fost principalul tău adversar şi al tuturor semnelor zodiacale, timp de mai multe luni, dar în iulie această tendință nu va mai fi valabilă pentru tine. În calitate de reprezentant al semnelor de Foc, eşti lăsat fără un lider ceresc, dar Pluto îşi va păstra statutul inițial de stăpân al semnului.

Asta înseamnă că dacă există o oportunitate, nu există o cale directă de a o folosi. La locul de muncă, este probabil să existe o creștere a profitului sau, eventual, un bonus de performanță.

Cu toate acestea, este evident că nu merită să te bazezi pe noroc. Cu cât investeşti mai multe eforturi pentru implementarea proiectelor tale, cu atât mai mari vor fi realizările de mai târziu.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În ceea ce privește sfera relațiilor personale, va trebui să acționezi cu mai multă putere, dar numai dacă încerci să schimbi totul în bine. Aceasta este o recomandare, în primul rând, pentru persoanele singure.

Cu toate acestea, există și altă evoluție legată de familie. În general, iulie va fi o lună activă pentru semnul tău, precum și pentru celelalte semne, și aproape nimic nu te poate scăpa de asta.

Cu toate acestea, trebuie să înveți să te concentrezi nu numai pe propriile realizări, ci și pe circumstanțe. O atenție deosebită ar trebui acordată comunicării.

Deși nu este necesar să încerci să obţi ceva pentru tine, așa-numitul bine comun te poate transforma într-o țintă bună. Profesional, iulie poate aduce multe victorii semnificative în sfera muncii.

Cel mai important lucru este să te relaxezi după fiecare realizare și să nu eziți să ridici ştacheta. Pentru Leii care trăiesc propria aventură este logic să verifice permanent totul și să înceapă să acționeze abia după aceea.

Acesta este un moment excelent pentru implementarea celor mai interesante, mai semnificative și mai mari proiecte. Dacă primeşti oferte pentru o asociere, nu te grăbi să o respingi – totul s-ar putea schimba foarte repede, în bine, pentru tine. Încearcă să îţi faci ceva timp și apoi să ajustezi opțiunile în funcție de necesități.

Nu lăsa deoparte diplomația, chiar dacă Pluto te va provoca să acționezi într-un mod destul de agresiv. Strict vorbind, chiar și cel mai abrupt viraj îţi poate aduce victoria, dar acest lucru nu înseamnă că ţi se permite să neglijezi credințele și atitudinile altor oameni de o manieră arogantă sau chiar destul de ostilă.

Este important să nu îţi pierzi sensul direcției, urmărindu-ţi clar scopul dorit. Dacă decizi să schimbi ceva în ultimul moment, va fi prea târziu, deci va trebui să o faci acum.

Totul poate evolua puțin diferit pentru Leii care sunt angajaţi. Cineva le va oferi diverse oportunități. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi una, în funcție de preferințele tale.

Aici însă, există o mică capcană, trebuie să știi cum să faci față consecințelor. În general, trebuie să ții cont de faptul că poți întotdeauna să arunci toate sfaturile și să încerci să îţi urmezi intuiţia, calea ta unică. Chiar acum poți să ai o șansă, dar asigură-te că a şi un sprijin real.

Leii singuri vor avea multe ocazii pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală în iulie. Pe de altă parte, dacă refuzi să fii sociabil, nimeni nu se va apropia de tine, indiferent de ce. Nu încerca să juci rolul altcuiva – rămâi conectat la tine sau a-i putea pierde mai mult.

Este o perioadă norocoasă, dar va avea propriile particularități ca orice altă perioadă. În special, nu se recomandă implicarea în intrigi. Nu merită, de asemenea, să-ţi găseşti aliaţi, în special în sfera problemelor personale, deși diplomația este binevenită.

Dacă există posibilitatea de a repara o relație veche în acest mod sau altfel, asigură-te că o faci cum trebuie. Încearcă să depășeşti problemele vechi, scăderea acestora îţi va oferi imediat unele beneficii tangibile.

Pentru Leii care au familii sau sunt într-o relație pe termen lung, obiectivele sunt fundamental diferite. Nu reacționa prea mult. E cazul să fii prezent chiar și în cele mai dificile situații. Este important să fii tot timpul în preajma celor dragi.

Dar trebuie să îi şi asculți în timp ce eşti cu ei, încercând să înțelegi problemele despre care îţi vorbesc.

Îţi poți petrece ziua la serviciu sau cu prietenii, dar îi vei face pe toți fericiți rezolvând problemele legate de familie. Va fi destul de ușor să implementezi o astfel de strategie în acest stadiu, deși s-ar putea să fii capabil să vii cu propria ta formula cu acelaşi efecte ca şi ale lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top