Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Scorpion

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Scorpion. Protejat de Marte şi de Uranus, vei avea o luna extraordinară.

Vei fi supus unui bombardament de energie care îţi va susţine din plin vitalitatea. Dacă eşti tânăr și ambițios, nu există probleme.

Doar asigur-te că nu exagerezi nimic – uneori presiunea prea mare nu poate face decât să dăuneze cauzei.

Dacă eşti un Scorpion matur atunci te sfătuiesc să faci ceva important, spun asta pentru că eşti omul care poate face două lucruri diamentral opuse. Circumstanțele vor decurge dintr-o strategie mai bună ceea ce înseamnă că trebuie să vă stresați.

Atenția ta va fi împărțită în egală măsură între sfera relațiilor personale și sfera profesională.

Deși aici este important să punctez următoarele: orice tensiune va fi eliminată foarte ușor, fie prin intermediul unor activități sportive foarte intense, fie prin sex.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să te supraîncarci niciodată emoțional sau intelectual, altfel vei crea şi mai multe probleme fără a rezolva nimic.

Acționează conform propriilor principii; sfaturile terților, fără nici un suport, te vor deruta doar.

În anumite momente, poți fi insistent și chiar agresiv. Din moment ce Marte este în întregime de partea ta, nu trebuie să îţi fie frică de un răspuns excesiv de tranşant. Dar din nou – încearcă să nu exagerezi nimic, altfel vei avea de-a face cu consecințe pe termen lung.

Este puțin probabil ca profesional, luna iunie să le aducă Scorpionilor realizări extraordinare, dar ei vor fi capabili cel puțin să-și îmbunătăţească situația financiară, iar astrele le garantează această oportunitate.

Dacă eşti angajat nu trebuie neapărat să te înclini unui sistem, dar nu ezita să îţi susţii ferm şi fără prejudecăți punctul de vedere. Poate că unii oameni pot fi șocați de un astfel de comportament, dar, pentru tine, un astfel de comportament este unul natural.

Asta nu înseamnă că trebuie să te cerți cu toată lumea. Dimpotrivă, încearcă să rezolvi orice problemă de o manieră pașnică.

Dar, dacă te confrunți cu o dispută contradictorie, nu trebuie să ezitați să adoptați o poziție indiferent care ar fi ea. Acest lucru îţi va permite să obți rezultate neașteptate. Acei Scorpioni care lucrează pentru ei vor câștiga.

Cu toate acestea, sfatul meu este să stai cu toate simţurile treze deoarece ai destui duşmani care îşi pot aminti dintr-o dată de tine şi de răul pe care li l-ai făcut, mai ales că intră în joc şi Luna.

Este puțin probabil ca acest lucru să conducă la ceva dăunător, totuși este destul de neplăcut să fci doi pași înainte și apoi unul înapoi. Nu provoca pe nimeni nici măcar pe voi înșivă. Doar fă-ți treaba.

Poți să te angajezi în întregime într-un proiect care te va ajuta să scapi de gândurile negre și de îngrijorări stupide. Dacă te afli într-o situație dificilă, nu te grăbi să ceri ajutor, chiar dacă ţi se recomandă să faci acest lucru imediat.

Viața sentimentală, în schimb va fi extrem de reușită. Bărbaţii Scorpion sunt sfătuiți să se țină bine: nu au experimentat niciodată o astfel de creștere a testosteronului într-un timp atât de scurt.

Mai mult decât atât, cei singuri își pot clama toate dorințele. Singura întrebare este cât de greu trebuie să lucrezi pentru a o face. Adevărul este că nu trebuie să fi stresat deloc pentru a face ceva anume în această perioadă.

Dar, încearcă să acționezi în funcție de situația ta: iunie este o lună deschisă inițiativelor și eşti destul de capabil să găseşti o strategie reușită. Astrele te sfătuiesc să nu te grăbeşti să tragi concluzii și să te abți în ceea ce privește diverse oportunităţi dacă eşti un Scorpion care are familie.

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Aminteşte-ţi că va trebui să trăieşti cu consecințele alegerilor tale, așa că dacă eşti pregătit pentru asta atunci stelele sunt de partea ta.

Apropo, acum ar fi bine să petreci cât mai mult timp cu familia. Acest lucru îţi va aduce beneficii nu doar ţie personal, ci și celor mai apropiați. Femeile Scorpion pot avea parte de o oportunitate unică. Știi cel mai bine cum va arăta această șansă, pentru că știi bine ce îţi doreşti.

Încearcă să nu pierzi o asemenea ocazie totuși iar pentru a face acest lucru, rămâi la înălțime dorinţelor tale, în timp ce îi ajuți pe cei dragi să rămână singuri cu problemele lor. În general, iunie va fi o perioadă benefică pentru toată lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top