Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Balanță

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Balanță

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Balanță. Fiind sub influența lui Saturn în mai, Balanțele trebuie să se țină de ei înșiși pentru a preveni o greșeală în timp ce planificau ceva și pentru care vor fi criticați.

Faptul este că în această etapă a vieții, lucrurile nu vor fi la fel de armonioase precum par; de fapt, totul este diferit.

Luna aceasta, liderul tău ceresc va fi Mercur, așa că încearcă să te concentrezi pe direcția muncă unde trebuie să iei câteva decizii responsabile.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În domeniul relațiilor personale, este mai realist fie să lași totul așa cum este, fie să permiți ca situația să se dezvolte independent.

Nu este necesar să se intervină activ în cursul lucrurilor, deși într-o anumită situație acest lucru te poate ajuta să îi faci pe ceilalți să vadă totul mai bine. Cu toate acestea, semnul tău nu are misiunea de a-i ajuta pe cei din jurul tău.

Gândește-te la tine, gândește-te cu atenție înainte de a începe să îți pierzi timpul și energia pe ceva ce nu merită.

Este important să reții că nu trebuie să te gândești prea mult, deoarece luna mai este o lună luminată și dinamică, iar dacă te gândești prea mult la timp, niciuna dintre perspectivele la care te gândești nu se va realiza în viitorul apropiat.

Nu ezita să te schimbi dacă trebuie, dar, în general, încearcă să fi cel care inițiază schimbări. Nu contează cum se întâmplă – faptul șcă acționezi și rezultatul obținut sunt cele mai importante.

Cei care aveți afaceri proprii, este mai bine să rezolvați toate problemele de afaceri chiar de la început. Dacă vedeți brusc o oportunitate excelentă, de exemplu, un partener nou și promițător, încercați să profitați imediat de această șansă.

Chiar dacă nu cunoști prea bine persoana, ești mai bine să vorbești și totul va funcționa singur. Nu neglija astfel de oportunități: dacă eziți prea mult timp, dacă nu îndrăznești să faceți primul pas, astfel de perspective trec și va fi prea târziu să te învinovățești. Încearcă să te mobilizezi.

Perioada poate deveni cu adevărat promițătoare pentru tine și poți atinge cu adevărat înălțimile pe care le dorești.

Trebuie să te simți liber și să-ți folosești talentele la maxim. Poate că nu ai aliați, dar dacă vezii că poți face totul singur, atunci de ce să te complici? Fii puțin mai dur în ceea ce privește desfășurarea evenimentelor și afacerea ta va începe să devină mai bună imediat.

Dacă ești angajat într-o afacere de familie sau la altcineva, atunci îți recomand să încerci mai mult pentru a-i impresiona pe alții.

Depinde de tine să decizi cum vei face acest lucru, dar astrele clarifică faptul că în acest stadiu câștigătorul va fi cel care acționează cel mai repede. Totuși, nu ar trebui să treci peste capul cuiva în încercarea de a-ți atinge obiectivele.

Dragostea te poate surprinde pepicior greșit în mai, mai ales pe cei care sunteți inactivi în ​​special. Strict vorbind, nu este nevoie să fii prea activ în această etapă, dar nici nu ar trebui să te privezi de dragoste.

Dacă vorbim despre Balanțele care în prezent au pe cineva important aproape de sufletul lor dar simt nevoia urgentă de a schimba ceva, astrele recomandă să abandoneze astfel de gânduri.

Nu cel mai bun moment pentru schimbări radicale în relații, te vei răni și pe tine, dar vei răni și pe cineva care înseamnă ceva pentru tine.

Balanțele nu trebuie să riște prea mult

Pentru cei care nu sunt într-o de relație serioasă, este posibil să inițieze unele acțiuni, deși aceste acțiuni ar putea deveni o sabie cu două tăișuri.

Pe de o parte, pot încerca să obțină mai mult, pe de altă parte, riscă să piardă ceva și este greu de spus ce este mai important – lucrurile câștigate sau lucrurile pierdute.

Prin urmare, este mai bine să nu riște; stai așa cum ești și încearcă să acționezi în mod rezonabil și numai atunci când este cu adevărat necesar să acționzi.

Putem menționa aici și relațiile inter-familiale: nu refuza să participi la un important eveniment de familie, ci devin-o principalul inițiator sau organizator al unui astfel de eveniment.

Totul va fi distractiv și vesel, dar nu vei avea timp de lucru, iar acum cariera ta este mai importantă, indiferent de cât de cinic sau de crud sună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top