Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Capricorn

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Capricorn. Pentru cei născuți sub semnul Capricornului, luna mai va fi o perioadă calmă, destul de promițătoare și de succes.

Este important de observat că acuma stăpânul astral al elementului Pământ, căruia îi aparține și Capricornul va fi Luna, care este de obicei responsabilă pentru problemele semnului tău, dar, odată cu declinul primăverii, va deveni dintr-o dată aliatul tău credincios.

În consecință, pozițiile ta profesională va fi întărită, dar pentru a avansa, va trebui să încercați mai multcând vorbim de tentativele de a îmbunătății ceva în munca ta.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este un lucru bun, deoarece pentru Capricorn, mai este și un moment ideal pentru îmbunătățire, și nu vorbesc de îmbunătățire profesională.

Acum vei găsi un nou hobby sau te veți întoarce la unul abandonat de mult timp. Poți depune eforturi la cât de mult îți place această etapă, deși nu o să atingi maximul, pe de altă parte acest lucru nu este necesar, depinde de tine.

În primele zile ale lunii te vei obișnui cu noua ta stare și unii Capricornii ar putea fi chiar dezamăgiți. La urma urmei, pentru cele mai multe semne această lună va fi extrem de dinamică. Pentru tine soarta a pregătit mai puține evenimente care să te surprindă.

Nu este ceva negativ, dar dacă vreunul dintre voi se aștepta la un sfârșit de primăvară extraordinat, să nu fie surprins dacă nu va fi așa.

Poți rezolva cu ușurință orice problemă și poți atinge toate obiectivele folosind potențialul lunii mai la maxim.

Dacă ne uităm domeniul muncii, finanțele tale nu vor avea de suferit cu siguranță. Ar fi mai bine să faci ceva inimaginabil pentru a începe să pierzi bani.

În orice alt scenariu, chiar și cheltuielile pe scară largă nu vor avea cum să dăuneze portofelului tău semnificativ. Aici, principalul lucru este să planifici în timp util orice schimbări relativ semnificative în mediul înconjurător.

Capricornii trebuie să își extindă afacerile

Dacă vorbim despre Capricornul care lucrează pentru el însuși, este corect să spun că în luna mai ar trebui să se concentreze pe extinderea afacerii tale.

De data aceasta este bine să înceapă parteneriate noi de caritate și în orice tip de activități sociale active.

Este important să nu ignori părerea celor care au fost alături de tine foarte mult timp. În acest stadiu, nu poți fi mereu obiectiv: sfatul prietenilor nu îți va face rău.

Capricornii dependenți de muncă pot ridica ștacheta și mai sus, cum vor ei în această lună, dar trebuie să înțeleagă că cu cât vrei mai mult, cu atât trebuie să depui eforturi mai mari.

Stai jos și studiază, îmbunătățește-ți abilitățile, deven-o maestru de neegalat în meseria ta chiar dacă anterior nu ți-ai propus un asemenea scop.

În orice caz, astrele îți recomandă angajarea în tipul de activități menționate anterior. În caz contrar, mai târziu, când îmbunătățirea profesională devine o necesitate reală, este posibil să nu ai ocazia să acorzi suficient timp acestei probleme.

Capricornii își păstrează senzualitatea

În ceea ce privește problemele personale, Capricornul își păstrează senzualitatea, dar va fi și foarte calm. Cu alte cuvinte, unele situații cu adevărat emoționale, care implică lacrimi și dramă, sunt foarte puțin probabil să se întâmple.

Este un mare plus, deoarece, de exemplu, Capricornii cu familii vor avea timp să-și tragă respirația.

Da, este bine, nu trebuie să decizi pentru altcineva, iar cei dragi vor avea grijă unii de alții pentru o vreme, lăsându-vă în pace cu gândurile voastre.

Nu este păcat să nu profiți de astfel de situații. Asta mai ales luând în calcul faptul că ai venit cu niște idei creative pe a vă petrece timpul liber.

Cei singuri pot avea probleme cu obiectul interesului lor din trecut. Probabil, cineva din cercul tău va dori să se întoarcă la o relație anterioară, în timp ce celălalt va fi la capătul lumii și nu interesat de un fost partener.

Tu decizi ce faci, dar astrele îți recomandă să nu lași situația să îți scape de sub control. Cel mai rău scenariu este să acționezi împotriva voinței tale.

Nu te opri la jumătatea drumului și nu lăsa adversarii să te împingă să iei anumite decizii pripite.

Apropo, vorbind despre adversarii tăi, există o mare probabilitate să îi poți identifica pe acei prieteni care se amestecă în viața ta.

Este greu de înțeles ce ar trebui să faci cu acest tip de oameni, dar ceva trebuie făcut în mod clar. Gândește calm și liniștit, ca să nu faci greșeli în alegerea strategiei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top