Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Fecioară

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Fecioară

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Fecioară. În luna mai, Luna va acționa ca principal lider astral al elementelor de Pământ, dar va fi, de asemenea, alăturat de stăpânul tradițional al Fecioarei, Mercur, promițând o mulțime de lucruri interesante pentru nativii acestui semn.

În primul rând, trebuie remarcat faptul că este logic să pun accentul pe sfera sentimentelor și emoțiilor. Chiar și la locul de muncă va trebui să te bazezi mai mult pe sentimente, deși în aceste condiții, situația poate fi extrem de imprevizibilă.

Cu toate acestea, va fi suficient să fiți împreună. Deși nu va fi cel mai ușor lucru de făcut, deoarece într-o mulțime de situații conjuncturale vor acționa împotriva ta. Nimic semnificativ – doar unele dintre planurile tale vor trebui amânate, atâta tot.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

De asemenea, ți se recomandă să tratezi situația actuală în cea mai bună lumină. De exemplu, dacă trebuie să decizi dacă ai nevoie de relațiile tale actuale sau în ce măsură îți poți face partenerul fericit, va trebui să faci o alegere ca răspuns la această întrebare.

Această alegere trebuie să fie cât se poate de promptă, sau vei risca să te trezești fără nimic și de unul singur.

De aceea, în ciuda statutului destul de neobișnuit, luna mai își păstrează caracteristicile dinamice în legătură cu semnul tău. Este imperativ să acționezi, deci este mai bine să fi pregătit din timp pentru asta.

Și nu trebuie să îți fie rușine de propriile decizii, chiar dacă acestea sunt uneori spontane deoarece este mult mai important să crezi în ele.

Din punct de vedere financiar, luna mai, îți poate afecta deciziile legate de bani, în modul cel mai surprinzător. Dintr-o dată va apărea un partener vechi, pe care nu l-ai auzit de ani de zile, care îți va oferi o aventură surprinzător de apetisantă.

Sau, poate, vei găsi niște lacune care îți vor permite să îți mărești semnificativ venitul, păstrând însă totul secret. În general, vor mai rămâne câteva opțiuni. Dar vei prețui esența în ceea ce privește banii, încercând să găsești niște aliați noi, iar pe de altă parte să nu inițiezi nimic din ceea ce nu credezi sută la sută.

Dacă vorbim despre propria afacere, atunci ar fi potrivit să te întoarci la elementele de bază, atunci când ai început totul.

Ești singurul care poți obține un credit pentru înființarea sau finanțarea afacerii tale? Gândește-te, dar nu prea mult pentru că trenul poate pleca fără tine. A acționa destul de repede îți va oferi posibilitatea de a-ți atinge obiectivele dorite.

Vorbind despre acele Fecioare care nu au propria afacere, acestea se pot concentra asupra problemei relațiilor cu conducerea. Este o problemă din categoria celor eterne, dar nu înseamnă că nu poate fi rezolvată.

Ultima lună de primăvară îți va oferi o astfel de șansă și nu trebuie să o pierzi! Acum pți realiza cu adevărat multe lucruri importante, mai ales dacă cooperează și colegii tăi. Este mai bine să uiți nemulțumirile vechi, chiar dacă o faci doar pentru moment.

Toți ochii vor fi pe viața sentimentala a Fecioarelor în luna mai. După cum am spus mai sus, chiar și unele situații legate de muncă pot fi rezolvate numai prin intermediul familiei, dar acesta este un moment foarte delicat și trebuie să fii atent.

Oricum, nu te concentra pe tine; în această etapă, dorințele altruiste vor fi mult mai profitabile. Un pic de raționalism și o planificare atentă nu îți va face rău, mai ales dacă întâmpini o problemă pe care nu o poți rezolva cu ușurință.

Dar, amintește-ți de vechiul proverb cu muntele care vine la Mahomed. Ascensiunea în cazul vostru este benefică dacă vreți să rezolvați lucrurile.

Fecioarele își pot încerca norocul pe altă scenă

Feciaorele singure își pot încerca norocul pe o altă scenă, unde se pot prezenta într-o lumină mai bună. Nu-ți fie rușine de slăbiciunile tale, dar nu fii nici prea dornic să îți concentrezi atenția asupra tuturor.

Fii o personalitate bine echilibrată, care consideră întotdeauna utilă evaluarea lumii în cel mai bun mod posibil.

Pentru Feciarele aflate într-o relație estemomentul idela în ceea ce privește vacanțele. Planificați-vă o călătorie: ar putea fi ceva mic ca destinație și nici atât de îndepărtată. Ai nevoie de această ieșite, deși poate nu pentru tine cât pentru cei dragi.

Nu este momentul potrivit pentru a sta mult pe gânduri, cel mai bine este să acționezi, chiar dacă uneori trebuie să avansezi chiar dacă nu știi la ce anume te înhami.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top