Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Rac

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Rac

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Rac. Pentru Rac, luna mai va fi un moment semnificativ, cel puțin în sensul că semnul tău va avea șansa de a schimba totul.

Și când spun totul, însemnăm totul. Poate, bineînțeles, să se aplice o jumătate de măsură, dar rezultatele vor fi proporționale.

În general, pozițiile planetei care este exaltată în semnul tău, Jupiter, și principala stăpână a semnului tău, Luna, vor fi destul de puternice și stabile, astfel încât să ai tot ce este nevoie.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Acum este posibil și chiar recomandat să privești înapoi cât mai des posibil, evaluând ceea ce s-a făcut deja și ce s-a intenționat să se facă dar nu a fost niciodată rezolvat. Nu-ți fie teamă să revi la unele experiențe dureroase sau sensibile.

Dacă soarta te duce înapoi în repetate rânduri la ceea ce sa făcut deja, înseamnă că undeva greșești. Poate că faci aceeași greșeală de a paria mereu pe lucruri greșite.

Așa că oprește-te și vezi unde greșești înțelegând, în sfârșit, care sunt dorințele tale adevărate.

Racul este un semn extrem de instabil, ceea ce face posibil să ai șapte vineri într-o săptămână, dar asta nu înseamnă că nu te poți concentra sau nu poți face lucrurile cum vrei.

Poate că tocmai nu ai încercat să faci ceva sau nu ai vrut să încerci și luna mai îți va oferi posibilitatea de a repara totul.

Cel mai probabil va fi vorba despre câteva momente personale, cărora niciodată nu le-ai putut acorda suficientă atenție. Prietenii te-ar putea ajuta în această situație – ei îți vor spune întotdeauna ce s-a întâmplat greșit.

Dar amintește-ți și că opiniile lor pot fi subiective și pot fi greșite, oricât de mult vor încerca să te ajute.

În ceea ce privește afacerile și finanțele, luna mai este puțin probabil să aducă schimbări cu adevărat surprinzătoare în vieța ta.

Primul motiv, pentru că aceasta este că ultima lună de primăvară și ar trebui sau ar putea să fie, punctul culminant al tuturor activităților tale inițiate în lunile precedente.

Al doilea motiv este că ești capabil să prezici totul. Și, chiar dacă nu lucrezi pentru tine, poți anticipa cu ușurință toate schimbările și mișcările la locul de muncă, fiind tot timpul atenți la ce se petrece în jurul vostru.

Probabil vei avea șansa de a stârni un pic lucrurile și de a face ceva util pentru binele tău. Nu vorbim despre o promovare sigură, deoarece o promovare este foarte puțin probabil să se întâmple acum.

Dar, poți să-ți sporești în mod semnificativ veniturile în alte moduri. De asemenea, luna mai este ideală pentru schimbarea locului de muncă. Poți să o faci prin a începe chiar să te angajezi în activități independente.

Acest lucru, desigur, este un risc, dar riscul poate fi și ar trebui să fie conștient, gândit și verificat. Dacă o poți face, atunci norocul va fi de partea ta.

Dacă decizi să lași totul așa cum este, toate vor rămâne în locul lor și, în anumite situații, aceasta poate deveni cu adevărat cea mai acceptabilă opțiune.

Dacă vorbim despre Racii care are au propria afacere, astrele le recomandă să nu le fie jenă să riște totul.

Poți chiar să încerci să blufezi ca un adevărat jucător de poker, dar să nu uiți că ceea ce faci este, de asemenea, și o mare responsabilitate. Dacă faci o greșeală, vei plăti mai mult decât face.

Luna mai este o perioadă bună pentru semnarea unor contracte importante. Dar asigură-te că le-ai citit cu atenție contracte, chiar și acele părți scrise cu litere mai mici.

Sfera vieții sentimentale îi poate surprinde plăcut pe Raci. În această lună poți ajuta la restabilirea relațiilor cu oamenii pe care ai crezut că i-ai pierdut. Deci este momentul propice în care ar trebui să încerci să restabilești aceste relații.

Sugestie este deosebit de importantă având în vedere faptul că mulți reprezentanți ai Racului care au familii vor putea în cele din urmă să rezolve vechile conflicte cu rudele.

Racii trebuie să renunțe la timiditate

Chiar dacă nu te privește personal sau în mod direct, nu fii timid, nu ignora inima care s-a deschis pentru tine – nu este un lucru obișnuit, mai ales că persoana îți poate fi rudă de sânge.

În general, pentru Racii împovărați cu relații, luna aceasta par destul de sătui de evenimente mondene și vor să petreacă în familie.

Poți aranja ceva de genul unei petreceri sau a unei adunări de gen, mai ales că le va aduce beneficii celor dragi. Ar putea să te ajute și pe tine, în funcție de obiectivele pe care le urmărști.

Pentru Racii singuri, lucrurile vor fi simple și destul de lejere. Nu trebuie să eziți să lași în urmă unele relații neplăcute. Este clar că cu cât sunt mai multe, cu atât este mai greu.

Dar acum, are sens să-ți asculți intuiția și să alegi calea care îți place cel mai mult. Este mai bine să îți reprimi nemulțumirea și să încerci să analizezi situația privindu-te dintr-un unghi diferit. Poate că nu ești la fel de corect cum crezi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top