Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Săgetător

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Săgetător

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Săgetător. Săgetătorul, care reprezintă elementul Foc, nu va avea în acest lună un lider astral, care să devină o sursă suplimentară de vitalitate și noroc.

Pe de altă parte, Eris cea de-a doua stăpână a semnului tău, va ocupa o poziție dominantă pe bolta cerească în luna mai, și asta cu siguranță te va afecta. Vei avea tot ce ai nevoie pentru a continua să te deplasezi înainte, dar nu îți forța norocul.

Indiferent cât de bună este situația, nu uita să fii atent la ce este în jurul tău. Este foarte important acum, deoarece Mercur principala planetă din opoziție, nu este suficient de puternică pentru a te ataca deschis, dar poate să vină cu niște trucuri urâte în timp ce ești ocupat cu afacerile să spunem.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu te teme: această situație este pur și simplu o probabilitate care nu poate deveni realitate decât în urma neatenției voastre.

Nu te lăsa copleșit de emoții prea intense; chiar dacă vrei să folosești un vocabular neaoș, este mai bine să îți ții gura. Cele de mai sus se referă la aspectul profesional unde lucrurile vor fi puțin diferite față de viața de familie.

Este important să reții că va fi mult mai productiv să îți concentrezi întreaga atenție asupra sferei de lucru, nu de alta dar ai ocazia să realizezi toate planurile sau, cel puțin, poți turna o fundație puternică.

Concentrându-te în detaliu asupra problemelor de afaceri și finanțe, menționez că, în mai Săgetătorii care lucrează în echipă cu tine vor considera necesar să nu le ofere altora ocazia să discute despre tine.

Înseamnă că, și dacă acționezi în modul cel mai dinamic, nu încerci să îți subliniezi superioritatea.

Lasi totul să se întâmple în mod natural, mai ales că colegii tăi ar fi trebuit deja sa te asiste la tot ceea ce faci.

Poți îmbunătăți situația prin participarea la un eveniment corporatist și se recomandă să nu refuzi invitații la acest tip de eveniment. Este un moment bun și aducător de profit, când se poate întâmpla orice. În plus, dacă încerci destul de mult, este posibilă să promovezi în viitorul apropiat.

Pentru cei care au propria lor afacere, totul va fi la fel. Singura diferență este că aici, reprezentanții acestui semn vor trebui să acorde mai multă atenție nu lor însăși, ci celor care lucrează pentru ei.

Totul se bazează pe procesul de fabricație și de aceea ar trebui să încerci să excluzi orice neglijență posibilă. Dacă este necesar, fii sincer în acțiunile tale, dar nu prea dur. Dacă apeși prea tare pedala de accelerație ajungi să faci un accident nu să-l eviți.

Fiți activi în plan sentimental. Cei singuri pot scăpa de orice, iar orice nebunie va aduce cele mai multe beneficii imaginii lor.

O întrebare este cât de departe vrei să mergi cu nebunia. Nu te testa dacă nu este nevoie, dar dacă pariezi pe ceva, atunci dă-i drumul. Dar nu-ți pune relațiile în pericol; altceva nu este important. C

Când spunem relații înseamnă niște prieteni. În general, acțiunile nebunești sunt bune pentru a obține ceva important. Deci, poți participa cu ușurință la orice aventură, petreceri dezlănțuite și orice altceva.

Săgetătorii căsătoriți ar fi bine să nu facă nimic nesigur

Săgetătorii căsătoriți este mai bine sa nu facă nimic nesigur: trebuie sa coopereze cu cei dragi în toate situațiile. Această cooperare îți va oferi nu numai câteva avantaje, ci vor împiedica și potențialele probleme.

În ceea ce privește conflictele probabile, încearcă doar să nu le agravezi. În unele situații, este mai ușor să te întorci și să nu spui niciun cuvânt. Doar nu trântești ușa de o manieră demonstrativă: este un lucru copilăresc.

Dacă ai ocazia de a ajuta pe cineva, asigură-te că faci acest lucru chiar și cu prețul de a pierde din propria imagine. Altruismul este benefic karmei tale.

Cu siguranță ar trebui să profiți de această ocazie. Este important să reții că pentru tine luna mai nu va fi un moment de reflecție și planificare, ci de acțiune.

Dar este perioada în care toate planurile tale se pot realiza. Nu vorbim de perioadă mai activă în comparație cu altele, deși te poate face să transpiri într-un mod pozitiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top