Connect with us

Revistateo.ro

horoscop lunar minerva mai 2018 varsator

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Vărsător

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Vărsător. În mai, nativii Vărsător pot să obțină ceva doar la locul de muncă, în timp ce în domeniul relațiilor personale există cea mai ridicată probabilitate să nu se întâmple nimic.

Este important ca, în plus față de Soare, care este de obicei responsabil pentru urgisirea semnului tău, acum se va transforma în principalul tău aliat.

Mercur, liderul astral al elementului de aer, te va ajuta, de asemenea. De aceea, majoritatea circumstanțelor favorabile vor fi concentrate pe sfera financiară.
CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vorbind strict doar despre el, este puțin probabil să îți provoace dificultăți; vei simți că acum nu are sens să concentrezi foarte multă putere pentru a face ce dorești, atenție și la nervii pe care ți-i faci în acele direcții care este puțin probabil să fie promițătoare.

Nu acționa într-o manieră frivolă, chiar dacă circumstanțele par să îți permită să te comporți așa. Mai bine îți concentrezi atenția asupra celor mai importante lucruri, fără a vă pierde esența.

Sau, mai târziu, chiar și cele mai nesemnificative abateri de la plan îți pot afecta proiectele. În general, este un moment bun, aproape ideal, pentru finalizarea tuturor sarcinilor curente și identificarea unor repere noi.

Acum poți încheia contracte noi și căuta noi aliați. Dar la nivelul relațiilor personale, este mai bine să nu schimbi nimic chiar dacă dorești asta.

Este necesar să reți că, în mai, îți poți asuma riscuri în sfera financiară. Dar, să nu te implici în aventuri în care nu crezi.

Cunoscând toate particularitățile lucrurilor care se întâmplă, o evaluare clară a riscurilor, dorința de a accepta consecințele – toate aceste lucruri împreună vor determina succesul.

Dacă poți prinde valul, înțelegerea a ceea ce este cu adevărat important pentru tine și ceea ce poate fi lăsat pe mai târziu fără regrete, atunci nu va fi nici o dificultate.

Vărsătorii controlează totul

Vărsătorii care lucrează pe cont propriu pot încerca să facă mai mult, deoarece acum vor avea totul sub control.

Principalul lucru este acela de a încheia toate obligațiile la timp; nimic nu ar trebui să-ți distragă atenția de la situația actuală, altfel vei deveni confuz.

Ca să faci acest lucru nu vei avea prea multe dificultăți, dar este un lucru foarte important de notat și care nu poate fi neglijat.

Cei care nu lucrează pentru ei înșiși trebuie să-și reevalueze situația înainte de a începe să acționeze.

Ai o șansă reală de a fi promovat. Dacă ai fost deja promovat, poți folosi această perioadă pentru a-ți consolida poziția actuală pe viitor. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să încerci să te apropi de colegii tăi.

În general, se recomandă să nu te bazezi pe încrederea oamenilor, deși acest lucru nu înseamnă că trebuie să te izolzi în întregime. Dar nu te baza prea mult pe ceilalți, repet; încearcă să rezolvi singur problemele.

Iubirea nu va câștiga atenția Vărsătorilor nici luna aceasta, deși vor avea ceva de lucrat și acolo.

Cel puțin, nu trebuie să permită apariția unui conflict în interiorul familiei, care poate dăuna în mod semnificativ bunăstării lui generale. Singurele lucruri necesare sunt un pic de atenție și de participare.

Cei care sunt căsătoriți vor acorda mult mai multă atenție profesiei. Dacă te întorci acasă în fiecare noapte, încearcă să acorzi cel puțin două minute fiecărui membru din familie.

Nu te va critica nimeni pentru că nu o faci, dar mai târziu vei înțelege importanța acestui aspect, în primul rând, pentru tine.

Vărsătorii singuri pot respira ușurați

Vărsătorii singuri pot respira ușurați. Luna mai va fi una calmă și relaxată pentru ei. Dacă vrei să te distrezi cu prietenii, continuă și fă-o.

Și dacă decizi să petreci ceva mai mult timp cu tine însăți sau găsești un hobby original, ei, bine, în acest caz ai toate cărțile în mâinile tale! Nu este chiar necesar să înțelegeți clar de ce ai nevoie de acest joc.

Încearcă doar să îți găsești scopul, dar nu te grăbi să tragi concluzii, mai ales în ceea ce privește noile cunoștințe.

Și, reține că nu trebuie să dovedești nimic nimănui; va veni timpul și îți vei demonstra cele mai bune calități celor care le merită cel mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top