Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - CAPRICORN. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Capricorn, în luna februarie.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – CAPRICORN

O lună destul de grea pentru Capricorn. Majoritatea planetelor este concentrată în emisfera estică a temei astrale, care conține primele și ultimele trei case. Acum este timpul să îşi exercite cel mai mult liberul arbitru şi voinţa.

Vor fi motivaţi şi foarte decişi în această lună, luând măsuri exact acolo unde trebuie.
Jupiter este deja în Casa a 11-a, Casa prietenilor şi a muncii colective şi va sta aici până în noiembrie anul viitor.

Este o poziţie de bun augur pentru ei! Jupiter va lucra pentru a le extinde cercul de prieteni și pentru a-i deschide spre prietenii mai profunde. S-ar putea să găsească oportunități de a câștiga bani prin asocierea cu un prieten într-un domeniu care le place amândurora. Realizările personale sunt, de asemenea, importante în acest sector, iar Jupiter îi va ajuta să îşi îndeplinească dorințele.

Ar putea să se intereseze brusc de știință, în special de astronomie și fizică, deoarece acestea reprezintă mult mai mult alte lumi decât celelalte științe. În aceeaşi măsură vor fi atrași de tehnologie, pe care o vor privi ca pe o extensie a corpului uman. Îşi vor putea folosi abilitățile tehnologice într-un mod care să le promoveze interesele și studiile. De asemenea, pot investi într-o nouă tehnologie sau pot achiziționa echipamente de înlocuire pentru un loc de muncă sau în interes personal.

Jupiter este și planetă spirituală și îi va încuraja să citească mai multe despre religie, spiritualitate și despre moduri în care pot aprofunda în acest aspect.

Horoscopul lunii noiembrie- Minerva

Uranus va fi retrograd toată luna. Cu toate acestea vor înregistra progrese în relaţiile de
familie, deoarece Uranus este în Casa a 4-a! Se pot aştepta ca Uranus să le influenţeze veniturile care vor rămâne stabile, dacă nu vor crește pe tot parcursul lunii noiembrie.

Saturn începe luna în Casa a 12-a, Casa lucrurilor ascunse, până luna viitoare când va trece în semnul lor şi în Casa 1. În timp ce Saturn este o planetă a rigidităţii şi a ordinei, prezența sa în Casa a 12-a este mult mai eterică decât în ​​alte sectoare. Pentru că Saturn este stăpânul lor clasic, se vor bucura de rutină puternică și de îndatoriri specifice. Cu acest aspect, pot continua să exploreze meditația, yoga, artele marțiale și alte descoperiri spirituale care se dezvolta prin disciplinare.

Deoarece Saturn se mișcă lent, le va fi din ce în ce mai accesibilă practica spirituală, iar acest lucru le poate aprofunda credința. Pot explora modul în care spiritualitatea lor se poate transforma în profesie, ceea ce poate sugera o schimbare în carieră. În loc să facă acest lucru ar fi mai indicat să reflecte asupra modului în care ar putea să se conecteze la sinele lor superior și să-şi crească propriul potențial la locul de muncă.

Dacă sunt într-o relație s-ar putea ca luna aceasta să fie destul de îndepărtaţi unul de celălalt. Nu are nimic de-a face cu puterea relației lor. Sunt mult mai concentraţi pe sine, pe elevarea superioară a potențialului spiritual. Se vor reconecta luna viitoare, dar noiembrie este doar pentru ei!

Previziuni detaliate pentru nativii în Capricorn

Pe 22 noiembrie, Neptun care a fost retrograd din iunie, revine în mers normal. Posibil să
fi experimentat o sensibilitate sporită în perioada retrogradării. În timp ce intuiţia lor
rămâne puternică pe tot parcursul luni, tulburările emoționale vor dispărea odată ce Neptun
revine în mers direct. Este important să-şi asculte vocea interioară și să nu se lase pradă
anxioliticelor, ceea ce de fapt, îi înspăimântă cel mai tare.

Venus începe luna în Casa a 10-a a carierei şi a imaginii sociale, ceea ce poate sugera o
poziţie extrem de bună pentru ei, deoarece Venus indică succes în domeniile de dezvoltare
profesională și diplomație. S-ar putea să aibă ocazia să întâlnească pe cineva, la un al nivel profesional decât al lor și, sub masca lui Venus, vor avea relații diplomatice și armonioase cu acest individ. Dacă se întâmplă acest lucru, vor vedea întâlnirea ca pe un avantaj major entru firma sau afacerea lor.

Pe de altă parte, Venus poate influența sectorul carierei, obligându-i pe Capricorni să îşi concentreze atenția pe saltul de la profesia actuală către una dintre ambițiile sale. Lui Venus îi place să sublinieze frumusețea tuturor lucrurilor și concentrarea lor se poate schimba în ceva care să aducă frumusețe și bucurie.

Când Venus va trece în Casa a 11-a a prietenilor, pe 8 noiembrie, atitudinea ei iubitoare va fi un aspect pozitiv în cercurile lor sociale. Oamenii se vor întoarce spre ei pentru a media conflictele, datorită politeţii și diplomaţiei pe care o pun la bătaie.

Vor vedea modurile în care prietenii lor au crescut de-a lungul anilor și se vor simți mândri de asta. Soarele va fi şi el în Casa a 11-a până în a 22 noiembrie.

Eul și personalitatea lor este foarte strâns legată de prietenii lor, iar accentul va cădea pe socializarea cât mai mult posibil. Vor câștiga bucuria de a-şi ajuta prietenii și de a fi acolo pentru cei care au nevoie de sprijinul lor. Se vor simți împliniţi prin legăturile lor cu alte ființe și credința lor în umanitate poate fi restabilită.

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top