Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - LEU. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Leu, în luna februarie. Ce au pregătit astrele.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – LEU

Leii vor avea o lună interesantă! Energia lor se va concentra foarte mult pe viața personală. Cele mai multe planete se află în emisfera vestică a temei natale, influențând cel mai mult problemele personale și viaţa interioară.

Acum trebuie să se concentreze și pe vindecarea trecutului. Astrele îi încurajează să examineze problemele din familia lor precum și relațiile cu cei apropiaţi și să înțeleagă că prezentul reflectă alegerile din trecut. Deoarece accentul va fi pus pe problemele personale în această lună, să nu se aștepte să vadă prea multă activitate în sectorul profesional.

Vor fi într-o rutină totală la locul de muncă și, deși acest loc de muncă poate să nu fie la fel de satisfăcător cum doresc, este important să îşi vadă poziția mai stabilă mai degrabă, decât interesantă. Va veni timpul şi pentru o schimbare în carieră, dar până atunci mai e. Deocamdată să-şi facă treaba, este important ca finanțele lor să rămână stabile luna aceasta.

Din 10 octombrie, Jupiter a trecut în casa a patra a familiei, a rădăcinilor și a tuturor lucrurilor domestice. Jupiter este planeta expansiunii și a norocului. El se va afla aici până în 8 noiembrie anul viitor.

Este o perioadă extrem de norocoasă pentru ei, pentru că planeta influențează dorințele lor de a dezvolta unitatea familiei și de a se reîntoarce la legătura cu rădăcinile.

Acest lucru le inspiră un sentiment profund al identității și dorință de a avansa într-un fel. S-ar putea să se pregătească să se mute din nou sau să investească într-o casă sau apartament, care va fi noua lor locuință pe termen lung.

Dacă se gândesc la copii, noiembrie este o lună bună pentru a încerca! Jupiter le aduce această şansă. De asemenea, îi încurajează să se adâncească mai mult în rădăcinile lor ancestrale pentru a căuta ceva ce numai ei ştiu că doresc. Se pare că aceasta îi inspiră să se gândească la o ţară sau un loc nou unde să se refugieze câteva zile!

Venus începe luna în Casa a 3-a, a comunicării şi a comunităţii în care trăiesc. Dacă
întâlnesc pe cineva, vor dori să cunoască mai bine persoana. Venus și natura sa armonioasă îi va încuraja să pună întrebări despre persoana iubită, care este mult mai profundă decât cele întâlnite pe Facebook.

Horoscopul lunii noiembrie – Minerva

Dacă sunt un Leu singur, se pot afla în apropierea unor prieteni, care se pot dovedi a fi virtualii parteneri de cuplu. Acum este momentul ideal de a socializa, pentru că natura lor strălucitoare este stimulată de influxurile astrale! Când Venus se va muta în Casa a 4-a a familiei, pe 8 noiembrie, accentul se va trece de la întâlniri și prieteni la treburi persoale.

Se vor simți inspiraţi să creeze un mediu iubitor și atent pentru familia lor. Posibil să se simtă mai emoționali și mai sentimentali, un memento pentru rememorarea amintirilor fericite cu cei dragi sau cu membrii apropiați ai familiei. La fel de bine pot reveni amintirile din copilărie, pe care ar trebui să le proceseze mai atent și să se elibereze de ele.

Este un moment excelent pentru relaxare şi calm, în mijlocul familiei. Să cumpere ceva nou în casă pentru a reînnoi energia acesteia sau să personalizeze dormitorul cu vapori de ulei esențial. Venus aduce frumusețe și diplomaţie oriunde merge, iar acesta va fi motoul lor pentru casă în această lună.

Pe 28 noiembrie, Venus tranzitează Casa a 5-a a plăcerilor, a iubirii, a creativităţii şi a expresiei personale. Este exact locul unde le place să fie! Venus își aduce energia şi optimismul în căutările lor. Sexualitatea lor va spori către sfârşitul lunii.

Soarele începe Luna tranzitând Casa a 4-a a afacerilor familiale și personale. Soarele consolidează nevoia de a fi cu familia și ideea de acasă. Este vital să creeze o atmosferă caldă, primitoare şi fericită în această lună, deoarece emoțiile lor sunt puternic influențate de Soare. Dacă atmosfera este una nefericită, acest lucru îi va afecta mai negativ. Să folosească toată energia de care dispun pentru rezolvarea problemelor care ţin de relațiile lor de familie, indiferent dacă aceste rude trăiesc cu ei sau nu. Odată ce faceți acest lucru, povara emoțională va fi ridicată.

Previziuni detaliate pentru nativii în Leu

Pe 22 noiembrie, când Soarele va intră în Săgetător, el se mută în Casa a 5-a a iubrii, a copiilor şi a creativităţii. Vor simți intens nevoia de aventură și de exprimare acum. Se pot simți neliniștiţi și să dorească să socializeze, nevoia de o ieşire romantică, stimulativă. Este un moment minunat pentru a explora ceva de care sunt pasionaţi sau care este nou și interesant. Au vreun hobby pe care tocmai vor să-l încerce? Nu au decât să o facă.

Între 6 şi 10 noiembrie, Mercur, planeta banilor, se mută în Casa a 5-a care este şi o casă a aventurilor financiare. Dacă au o poziție în care primesc comisioane de pe urma muncii lor, să se aștepte la un aflux de numerar! Vor fi extrem de expresivi în comunicările lor din cauza influenței lui Mercur, iar acest lucru îi va ajuta să îşi asigure câștigurile preconizate.

Banii vor veni cu ușurință și nu vor avea nicio problemă să îi cheltuie. De asemenea, ar putea avea ocazia să scoată profit din artă. După 11 noiembrie, Mercur îi va face să uite limita şi din timpul să achiziţioneze un obiect scump. Vor fi îndrăgostiți în special de lux. Este bine să se bucure de el dar să nu sară calul.

Se vor bucura de o sănătate constantă pe parcursul lunii, fără să apară nicio boală sau
probleme majore. Începând cu 23 noiembrue, vor trebui să se concentreze asupra unei diete
mai echilibrate, a exercițiilor fizice și asupra unei mai bune îngrijirii, în general. Nivelul lor de activitate va crește stresul, deci un somn de 7-9 ore va fi numai bun.

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top